CEWE Fotolab
fotokniha

Oslavte s námi Světový den knihy CEWE FOTOKNIHOU

Oslavte s nám Světový den knihy, který se každoročně slaví 23.dubna. Otevřete svou jedinečnou CEWE FOTOKNIHU a zasmějte se nebo uroňte slzu při prohlížení vašeho rodinného pokladu. A jestli ještě svou fotoknihu nemáte, teď je právě ten správný čas ji vytvořit.

Historie Světového dne knihy

Světový den knihy se slaví, jak už název napovídá po celém světě a oslavuje se jím literatura a také práva autorů. UNESCO stanovilo tento významný svátek na 23.duben i proto, že je i dnem narození nebo naopak úmrtí spousty slavných spisovatelů jako byl William Shakespeare, Miguel de Cervantes nebo Leonardo da Vinci. Poprvé byl tento svátek slaven roku 1995. Svátek pochází původně ze Španělska, kde na tento den připadá svátek svatého Jiří. Každý kdo si tento den koupil knihu, dostal růži.

V současnosti se tento svátek slaví ve více než sto zemích na celém světě a do akcí spojených právě s knihami tento den se zapojují knihovny, školy, nakladatelství, knihkupectví nebo spisovatelé.

fotoknihy

Oslavte Světový den knihy fotoknihou

Vytvořením vaší jedinečné CEWE FOTOKNIHY Světový den knihy dokonale oslavíte – budete téměř stoprocentním tvůrcem a o pár dní později i majitelem. Pojďme se spolu podívat, jak je to jednoduché a zábavné zároveň.

Který formát je nejlepší?

Formátů fotoknihy je celá řada – od těch nejmenších do kabelky, až po ty úctyhodně velké, které jsou vhodné na nejdůležitější události v našem životě. Formát vybírejte právě podle toho, jakou událost nebo významné okamžiky chcete ve fotoknize zachovat.

fotoknihy

Pokud chcete vytvořit fotoknihu z narozeninové oslavy a obdarovat i ostatní hosty, volte spíše fotoknihy menších formátů. Naopak jestli budete tvořit kroniku roku za uplynulý rok volte raději fotoknihy větších formátů, aby vaše fotografie mohly vyniknout.

Sestavení je jednoduché a zábavné zároveň

Sestavení vás bude bavit, protože program CEWE fotosvět, který je k vytvoření fotoknih určený, je intuitivní, zároveň pohodlný a provede vás sestavením krok po kroku. V programu najdete spoustu praktických nástrojů:

  • přednastavené designy
  • tématické šablony
  • kliparty
  • různé rámečky a masky
  • velký výběr fontů písmen
vatební,program, fotokniha, pc

Díky výše uvedeným nástrojům vytvoříte z vaší fotoknihy originální dílo, které bude ozdobou vaší knihovny

Čtěte také: Jak jednoduše sestavit CEWE FOTOKNIHU z vlastních fotografií

Chcete více inspiraci a tipů?

Jestli potřebujete pomoci se sestavením, máme pro vás videonávody nebo CEWE Webinář, který je zcela zdarma a pohodlně vás provede celou tvorbou vaší fotoknihy. A inspirovat se můžete i díky našim zákazníkům, kteří svou CEWE FOTOKNIHU přihlásili do Soutěže o nejkrásnější CEWE FOTOKNIHU roku.

100% garance spokojenosti

100% garance spokojenosti na CEWE FOTOKNIHU

V případě, že nebudete s výslednou podobou CEWE FOTOKNIHY spokojeni, můžete využít 100% garanci spokojenosti. Ta vám zaručí, že vám vyrobíme fotoknihu úplně novou nebo vám vrátíme peníze.

Ať už s naší CEWE FOTOKNIHOU nebo bez, přejeme vám krásný Světový den knihy!

Přidat komentář