CEWE Fotolab
Adventní kalendář deluxe CEWE

Ohled za Photokinou 2018: Vánoce jsou za rohem s Adventním kalendářem DELUXE!

Protože jsou Vánoce už skoro za dveřmi, podíváme se spolu i na novinky mezi našimi adventními kalendáři. Tou největší jsou jednoznačně Adventní kalendáře DELUXE, kterých je pro celý svět vyrobeno pouze 1111 kusů!

Vánoce s CEWE

CEWE ve spojení s Ferrero Rocher, Ferrero Rocher kometa, Raffaello a Ferrero Küsschen vytvořili opravdový skvost mezi adventními kalendáři. Pokud tedy chcete sobě, nebo vašim dětem dopřát něco opravdu luxusního, s Adventním kalendářem DELUXE rozhodně nešlápnete vedle.

Adventní kalendář deluxe CEWEDesign ručně vyrobeného kalendáře si doladíte podle sebe. Neobsahuje 24 pralinek, ale 27. Na vnější i vnitřní stranu můžete vybrat své fotky a vložit k nim nějaký  vzkaz. Tím, že je kalendář otevírací, dává krásnou možnost postavit ho kam vás jen napadne a nemusíte se bát, že bude padat. Navíc je na jeho obalu zlatá povrchová úprava. Je promyšlený do detailů! 

Adventní kalendář deluxeAdventní kalendář DELUXE je v prodeji. 1 111 kusů mizí rychle! Objednávejte tady.

CEWE adventní kalendář

Kromě Adventního kalendáře DELUXE si ale budete moci pořídit i jiné adventní kalendáře, například nějaký v menší variantě, který bude možné třeba pověsit na zeď. Co takhle vaše děti překvapit a místo fotek do obýváku na čas pověsit tuhle čokoládovou vychytávku? 🙂

Vánoce s CEWE

Co se Vánoc týká, čeká na vás i spousta dalších novinek. Na našem blogu připravujeme edici článků, ve které bude spousta inspirace jak na dárky, tak na výzdobu vašich domovů.

Vánoce s CEWE

Adventní kalendář DELUXE je již v prodeji, o dostupnosti dalších novinek z Photokiny vás budeme včas informovat, proto nás nezapomeňte pečlivě sledovat. 🙂

Přidat komentář