CEWE Fotolab
CEWE KALENDÁŘ

Každý měsíc nový dárek – kalendář plný zážitků

To nejcennější, co můžete někomu darovat, je společně strávený čas. Představujeme CEWE KALENDÁŘ s předvyplněnými společnými zážitky na rok 2018.

CEWE KALENDÁŘS vlastnoručně sestaveným kalendářem dáváte radost, která trvá po celý rok. Jak? Až budete kalendář sestavovat, můžete do něj v našem programu vepsat společné zážitky s obdarovaným. Až si dárek rozbalí, tak bude dojatý!

Darujte kalendář s vlastními fotkami a „poukazy“ na společné aktivity

Zmrzlina v květnu, koupaliště v červenci nebo třeba zářijový večer v kině. Do kalendáře můžete vložit vlastní fotografie spolu se zážitky, na které se může obdarovaný v daném měsíci těšit. Darujete mu tak radost po celý rok.

Typy kalendářů

Jak začít?

CEWE KALENDÁŘ kreativní
Pro doplnění zážitků do kalendáře, zvolte „Kreativní kalendáře“

Stačí si stáhnout náš program na sestavení a objednání fotodárků zde.  Po instalaci si vyberte typ kalendáře a papír. Poté budete mít na výběr „Kreativní kalendáře“ a „Designové kalendáře“. Pro doplnění zážitků na celý rok zvolte „Kreativní kalendáře“ a pak už jen popusťte uzdu kreativitě a vymýšlejte aktivity na měsíce dopředu.

Stáhnout program

Vymyslete aktivity, znázorněte je fotkou, doplňte vzkaz

Vymyslete společné zábavné aktivity na následujících 12 měsíců, znázorněte je pomocí fotografií a podle libosti doplňte osobními vzkazy.

Každý měsíc tak může mít své motto, například: Zimní lyžovačka, Mytí auta, Narozeniny babičky, Vybíráme vánoční stromeček nebo Pečeme vánoční cukroví.

Chci začít

Přidat komentář