CEWE Fotolab
CEWE FOTOOBRAZY

Fotoobraz – exkluzivní dárek, který rozzáří každou stěnu

Není to škoda skrývat svoje podařené fotky v hlubinách počítače či mobilu? Nebojte se a pochlubte se jimi v jejich plné kráse – pořiďte si fotoobraz!

Obraz v rámu od FOTOLABJistě se shodneme na tom, že obrazy s vlastní fotkou jsou krásná a originální dekorace, která se bude pěkně vyjímat na každé stěně či polici, ať už u vás doma nebo třeba v kanceláři.

Navíc pokud jej darujete, tak uděláte radost svým blízkým či přátelům, protože jim tak věnujete i kousek sama sebe. Své jedinečné fotografie díky objednacímu programu dokážete povýšit na umělecká díla profesionální kvality.

Stačí si jen vybrat tu správnou kombinaci snímku, formátu, materiálu a rámů – která bude té vaší stěně slušet nejvíce. Součástí každého fotoobrazu je závěsný systém.

Jak začít?

CEWE FOTOOBRAZY

Na začátku je důležité rozhodnout se, na jakém podkladě svůj snímek vlastně chcete, zda na exkluzivním fotopapíře nebo jako přímý tisk na luxusní papír vysoké gramáže, malířské plátno, dřevo, plast, hliník nebo akrylové sklo. Následně pak z vaší volby vyplynou možné rozměry obrazu, protože každý materiál má svá specifika. Pak už jen v programu nahrajte svou fotku a objednejte.

Stáhnout bezplatný program na sestavení

Typy fotoobrazů:

Kašírované foto v rámu
Kašírované foto v rámu od FOTOLAB

Pokud chcete svůj snímek nakašírovat, vyberte si produkt kašírované foto v rámu. Lze jej objednat sice jen ve 4 formátech, ale s možností rozvržení do ohromujícího množství šablon, můžete tedy vytvořit v podstatě ničím neomezené koláže ze svých snímků. Vybrat si můžete ze dvou typů elegantních rámů v 17 barvách.

Více informací

Foto na plátně
Foto na plátno od FOTOLAB

Hledáte-li vysoce reprezentativní a skvěle vypadající dárek nejen pod stromeček, zvolte foto na plátno. Vaše snímky vytiskneme přímým tiskem v oslnivých barvách, s vysokou odolností proti UV záření na vysoce kvalitní malířské plátno. To je nataženo na stabilním dřevěném rámu. K dispozici je 5 formátů, od rozměru 20 x 30 po 100 x 150 cm a téměř neomezený počet šablon – tedy možností navolit jedinečné koláže z více fotografií přesně tak, jak se vám to bude líbit.

Pro některé z rozměrů je k dispozici také rámování. Vybrat si tak můžete ze dvou typů ozdobných rámu s L-profilem, tedy s tzv.  stínovou štěrbinou. Unikátně navozují 3D efekt, který podtrhne hloubku vašich snímků.

Svůj snímek můžete také nechat rozložit až do 4 pláten a vytvořit tak na stěně oči všech přitahující dekoraci, tvořenou jednotlivými částmi dané fotky. Další možností je stvoření aranžmá až ze 6 svých různých fotek. Stejně tak si lze navolit sestavu obrazů s různými typy rámů.

Více informací 

Gallery Print

Gallery print fotoobraz od FOTOLAB

Tento typ fotoobrazu je vhodný pro prezentaci fotografií také v galeriích, je to vysoce kvalitní v podstatě nezničitelný produkt, který  vám vydrží skutečně po celý život. Jedná se o přímý tisk na zadní stranu 4 mm silného akrylového skla, které je následně  podlepeno 3 mm hliníkovou podložkou. Rozměry lze navolit v mnoha formátech, od 20x 30 cm po 105 x 140 cm.

Více informací

Foto na plastové desce
Foto na plastové desce od FOTOLAB

Vaše fotka na plastové desce je tištěna přímo na pěněnou PVC desku silnou 5 mm, na výběr máte od rozměrů 20 x 30, cm až po 100 x 150 cm.

Více informací

Foto na hliníkové desce

Foto na hliníkové desce od FOTOLAB

Fotoobraz typu foto na hliníkové desce vznikne tak, že se se váš snímek vytiskne na značkový fotopapír a pak pomocí inovativní technologie nalepí na hliníkovou kompozitní desku o tloušťce 3 mm. Vytvoří se tak zvláště jemný povrchový efekt, který připomíná reálný obraz.  Lze objednat s využitím nepřeberného množství designových předloh.

Více informací

Foto za akrylovým sklem
Foto za akrylovým sklem od FOTOLAB

V neposlední řadě je důležité zmínit také typ foto za akrylovým sklem, což je velmi elegantní způsob zvěčnění svých vzpomínek. Foto je buď na fotopapíře exkluzivní kvality s pomocí vysoce transparentní samolepící fólie nalepeno na zadní stranu akrylového skla (k dispozici 4 formáty), nebo je vytištěno brilantními barvami v té nejvyšší kvalitě přímo za 4 mm silné akrylové sklo (k dispozici 39 formátů). Obojím získá vysoký lesk a nečekanou hloubku.

Více informací

Plakát
Plakát od FOTOLAB

Co do rozměrů nejpestřejší možnosti volby nabízí typ fotoobrazu plakát, kdy váš snímek bude v zářivých barvách natištěn na papír prémiové kvality, gramáže 240g/m2 a vybírat si můžete z více než 40 formátů, v závislosti na poměru stran, od rozměrů 20 x 30 cm až po 100 x 300 cm, respektive až 150 x 200 cm.

Zároveň je k dispozici 18 druhů okrasných rámů s paspartou, kterou si volíte ze 4 možných barev, přičemž váš plakát bude chránit kvalitní minerální sklo.

Rámy jsou k dispozici v rustikálním, moderním nebo klasickém designu mnoha barev. Některé z formátů plakátů si lze objednat i jako samolepicí. Můžete si také zaexperimentovat a nechat svou fotku rozložit do dvou až devíti částí. Efekt takové výzdoby na zdi je opravdu omračující. Neméně velmi dobře vypadá i sada fotografií stejných formátů umístěná v dané šabloně.

Více informací

Foto na dřevo
Foto na dřevo jako fotoobraz od FOTOLAB

A jste-li milovníkem starých časů, zvolte si pro prezentaci svých snímků fotobraz typu foto na dřevo, protože rustikálnější způsob už těžko najdete. Jedná se o přímý tisk na voňavé borové dřevo, s nejmodernější úpravou proti UV záření. Foto se rozloží na více prkének, takže  přechody a mezery mezi jeho jednotlivými komponenty ještě podtrhnou požadovaný vzhled. Naprosto dokonalé pro přírodní motivy. K dispozici je 9 různých formátů.

Více informací

Pro opravdové milovníky obrazů
Velké formáty obrazů na fotopapír premium od FOTOLAB

Pro milovníky krásných obrazů je tu ještě nabídka  vytvořit  si velkofomátové snímky na superpremiových fotopapírech. Vybrat je možné ze 12 různých formátů a 3 druhů fotopapíru. Fotopapír s perletí vytváří při dopadu světla jemný stříbrný reflex, a tím i  trojrozměrný hloubkový efekt. Lesklý fotopapír zdůrazní výrazné barvy a je charakteristický svými ostrými detaily a fotopapír mat  naopak snižuje odrazy světla na minimum, barvy jsou tak jemné a velmi přirozené.

Fotopanel na zeď od FOTOLAB
Fotopanel na zeď od FOTOLAB

Některé formáty fotoobrazů typu gallery print, foto na hliníkové desce, foto na plastové desce, foto za akrylovým sklem lze uspořádat také do tzv fotopanelu, tedy spojit 4 fotografie na výšku nebo šířku v elegantním rámu mnoha různých barev.

A na závěr si pamatujte, že fotoobrazy jsou nejen ozdobou každé stěny, ale také zářivá okna do vaší duše!

Chci začít

Přidat komentář