CEWE Fotolab
Fotografie z dovolené

Jak vytisknout zážitky z dovolené na počkání?

Dovolená a fotografie to k sobě neodmyslitelně patří. Věděli jste, jak je snadné si vytisknout své fotky ve skvělé kvalitě na počkání? Ukážeme vám to.

Tisk fotografií na počkání na fotokiosku na prodejnách FOTOLAB
Tisk fotografií na počkání na fotokiosku na prodejnách FOTOLAB

Znáte to, dovolená skončí a každý chce vidět fotky. Někteří z nás je ukazují na velkých monitorech nebo televizích, ale zkuste si vzpomenout na pocit, když držíte v rukou tištěnou fotografii. Je nenahraditelný a nesrovnatelný s prohlížením fotografií na obrazovce, co myslíte? Koukněte, jak si jednoduše vytisknout fotky z cest pro sebe nebo blízké.

Jak vytisknout své fotky z dovolené na počkání

1. Navštivte jakoukoli z našich 49 prodejen FOTOLAB v ČR – seznam prodejen

2. Přineste si na prodejnu své fotky v mobilu, na USB, ve fotoaparátu nebo paměťové kartě a připojte zařízení do fotokiosku.

3. Zvolte rozměr, vyberte fotografie a tiskněte. Za pár okamžiků budete držet své zážitky pevně v rukou.

Fotografická stěna zážitků z cest

Vytvořte si originální fotostěnu. Nejen, že si vyzdobíte svůj pokoj a každá návštěva bude ohromena, co všechno jste zažili a jak to máte krásně na očích, ale především bude dělat radost vám – každý den.

Jak na to? Stačí si vytisknout fotografie a nalepit je na zeď s motivem mapy světa, který si jednoduše namalujete přes šablonu. Pak si už jen vytiskněte vaše nejlepší fotky z vašich cest a přišpendlete nebo přilepte na mapu.

Fotografie z dovolené

TIP: Nevíte, co přivést rodině z dovolené?

Vaše fotka z dovolené je ideální dárek pro vaše blízké. Největší radost jim uděláte, když jim přinesete fotografii ze chvíle, kdy jste si spokojeně užívali dovolenou. K fotografii pořiďte fotorámeček a dárek je kompletní!

Přidat komentář