CEWE Fotolab

Jak na to: Inspirace na krásnou kroniku roku podle vítězky CEWE FOTOKNIHY roku

Velká část našich zákazníků na konci roku tvoří z neopakovatelných momentů kroniky roku, aby měli všechny zážitky pěkně pohromadě. A spousta z nich své originální fotoknihy přihlásí do soutěže CEWE FOTOKNIHA roku. Tou nejlepší, vítěznou se teď můžete inspirovat.

Od prvního momentu

Z dvanácti finálových fotoknih v soutěži CEWE FOTOKNIHA roku v kategorii nejlepší kronika roku zvítězila fotokniha s názvem Než přiletěl čáp… Autorka zaznamenala průběh těhotenství od momentu, kdy zjistila, že je těhotná, až po okamžik, kdy si malého syna přivezla s manželem domů.

Nebojte se být kreativní

Autorka si s fotoknihou opravdu vyhrála a je vidět, že si dala záležet na každém detailu. Fotky o průběhu těhotenství a dalších důležitých momentů kombinovala s kliparty a texty. Delší popisky se střídají s krátkými, momentky střídají profesionální fotografie, u téhle fotoknihy se nudit nebudete.

Inspirujte se vítěznou fotoknihou a přihlaste ji i vy do příštího ročníku soutěže. Třeba se i vy zařadíte mezi vítěze.

Celou vítěznou fotoknihu si můžete prolistovat tady.

Jaká byla cena pro vítězku?

Autorka vítězné fotoknihy v kategorii kronika roku získala zájezd pro dva na Kapverdy od společnosti EXIM tours v hodnotě 60 000 Kč.

Přiučte se na online kurzu

webinář

Přihlaste se zdarma na online kurz našeho CEWE webináře, kde se věnujeme i tématu kronika roku. Sledujte naše stránky a přihlaste se na online kurz, který je zcela ZDARMA a v nabídce najdete i další zajímavá témata CEWE webinářů.

Stáhnout program CEWE fotosvět a vytvořit fotoknihu

Vzorové CEWE FOTOKNIHY si můžete prohlédnout na našich prodejnách, které najdete v Praze i v dalších krajských městech Brno, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Zlín, Jihlava, Liberec, Karlovy Vary, Hradec Králové, Zlín, Olomouc, České Budějovice a Ústí nad Labem.

Přidat komentář