CEWE Fotolab

Jak na to: Inspirace na krásnou fotoknihu o cestování podle vítězky CEWE FOTOKNIHY roku

Ze všech krásných fotoknih z cest a dovolených z nedávno uplynulé soutěže CEWE FOTOKNIHA roku, a že jich bývá vždy pěkná hromada, zvítězila v kategorii hlasování veřejnosti fotokniha z Faerských ostrovů s dechberoucími fotkami. Necháte se inspirovat?

Na každé cestě nebo na každé dovolené vznikne zpravidla spoustu fotek. Není divu, zažíváme plno zážitků a navštívíme místa, která nemáme za rohem. Nenechte fotky jen na paměťové kartě foťáku a vytvořte si z vaší cesty nebo dovolené fotoknihu stejně unikátní jako autorka.

Vytvořte příběh

Vítězka vybrala z každé navštívené lokality ty nejlepší fotky a vytvořila příběh, který provede i ty, kteří na Faerských otrovech nebyli. Jak se říká, v jednoduchosti je krása a právě díky minimalistickému pojetí fotoknihy se můžete nádhernými fotkami dokonale unést a pokochat se jimi.

Nevkládejte jen fotky

Do fotoknihy nemusíte vkládat nejen fotografie, ale i další prvky – kliparty, masky, různé rámečky nebo mapy. Pokaždé když autorka začínala s novou „kapitolou“, respektive lokalitou, přidala do názvu navštíveného místa i popis a mapu. Krásně tím podtrhla povedenou vizuální podobu celé stránky.

Ať už z vašich fotek vytvoříte malou fotoknihu, čtvercovou fotoknihu nebo XL formát, zůstane vám památka na vaši cestu nebo dovolenou napořád. Pak ji můžete přihlásit do nového ročníku soutěže CEWE FOTOKNIHA roku a třeba se i vy stanete jedním z měsíčních výherců nebo dokonce absolutním vítězem.

Co nám o své fotoknize prozradila vítězka

Stáhnout program CEWE fotosvět a vytvořit fotoknihu

Cena pro výherkyni

Autorka vítězné fotoknihy v kategorii hlasování veřejnosti získala zájezd v hodnotě 1000 eur na jakoukoliv sportovní událost od společnosti FUTBALTOUR.

Přiučte se na online kurzu

webinář

Přihlaste se zdarma na online kurz našeho CEWE webináře, kde se budeme věnovat právě tématu cestování – 8.7.2021 v 17:00 Jak sestavit cestovatelskou fotoknihu
Online kurz je zcela ZDARMA a v nabídce najdete i další témata CEWE webinářů.

Stáhnout program CEWE fotosvět a vytvořit fotoknihu

Přidat komentář