CEWE Fotolab
den otců, táta, rodina

Inspirace na dárek ke Dni otců

Den otců se v České republice slaví teprve krátce, ale získává si čím dál větší oblibu. Takže pokud slavíte Den matek a obdarováváte svoje milované maminky, potěšte stejným způsobem i tatínky, kteří jsou v našich životech neméně důležití.

Historie Dne otců

Den otců slavíme, tak jako spoustu jiných států, třetí červnovou neděli a letos vychází na 21.6. Jedná se o svátek na počest všech tatínků, jejich vztahu k dětem a jejich roli ve společnosti. Poprvé byl Den otců slaven spíš jako soukromá oslava, ale velmi rychle se stal populárním a oficiálně jeho datum (právě třetí červnovou neděli) stanovil roku 1966 prezident Lydon Johnsonn.

den otců, táta, rodina

Žádný dárek neudělá větší radost, než dárek věnovaný z lásky. A když je k tomu osobní a originální, dokonalý dárek je na světě. Inspirujte se našimi tipy.

CEWE FOTOOBRAZ z vlastní fotografie

Zpříjemněte mu každý pracovní den a vytvořte mu do kanceláře na stěnu fotoobraz z vlastní fotografie nebo fotografií. Kdykoliv si tak může připomenout báječně strávené chvíle s rodinou nebo přáteli.

Vytvořit fotoobraz v objednacím programu nebo editoru

Kryt na telefon

Krytem na telefon s vlastní fotografií uděláte tátovi radost zcela určitě. Nejen, že bude mít svůj telefon jako v bavlnce, ale ještě si na vás, kdykoli při volání nebo psaní zprávy nebo mailu, vždycky vzpomene. Použijte nějakou vaši společnou fotku a váš tatínek bude nadšený.

kryt na telefon

V editoru můžete přidat nejenom fotku, ale i kliparty nebo doplnit kryt textem.

Volte ten typ krytu na telefon, abyste se co nejblíže trefili do tátova stylu. Na výběr jsou odolné, po kožené, dřevěné nebo třeba po ohebné silikonové.

Vytvořit originální kryt na telefon

Hrnek s vlastní fotkou

Jestliže si každé ráno ke snídani dopřává kafe nebo čaj, vytvořte mu z velké nabídky nádob na pití, hrnek s vlastní fotkou a hned bude mít ráno příjemnější.

Vložte v editoru na hrnek rodinnou fotografii, fotku z podařeného výletu, nebo logo jeho oblíbeného sportovního klubu – fantazii se meze nekladou. Doplnit můžete i text nebo kliparty.

Vytvořit originální hrnek na ranní kávu nebo čaj

Pokud jste z našich tipů dárků pro tatínka ke Dni otců nic nevybrali, mrkněte na naše webové stránky a vyberte cokoliv jiného. Protože osobní dárek, který sami vytvoříte udělá tu největší radost.

Přidat komentář