CEWE Fotolab

Garantujeme dodání do Vánoc nebo ZDARMA

Chtěli byste darovat fotodárek, ale bojíte se, aby byl doručen do Vánoc? FOTOLAB vám nabízí 100% garanci, že dodá vaše dárky do Vánoc – pokud náhodou ne, tak budou pro vás ZDARMA.

Prohlédněte si přehlednou tabulku termínů garance dodání do Vánoc. Datum znamená termín, kdy nejpozději objednat fotodárky, abychom vám 100% garantovali dodání do Vánoc nebo ZDARMA.

  • na značkové prodejně FOTOLAB je termín dodání garantován do 23. 12. 2016. Vyhotovené objednávky je možné vyzvednout na vybraných prodejnách nejpozději do 24. 12. 2016 do 14 hodin v závislosti na zvolené prodejně. Vánoční otevírací doba jednotlivých prodejen je odlišná, ověřte si ZDE otevírací dobu vámi vybrané prodejny FOTOLAB.
  • na výdejním místě FOTOLAB je termín dodání garantován do 23. 12. 2016. Jelikož se jedná o smluvní partnery, ověřte si otevírací dobu konkrétního zvoleného výdejního místa.

100% garance se vztahuje na objednávky objednané pomocí programu FOTOLAB fotosvět či mobilní aplikace CEWE fotosvět nebo webových stránek www.fotolab.cz s doručením do značkových prodejen FOTOLAB nebo výdejních míst FOTOLAB.

Nevztahuje se na objednávky s dodáním Českou poštou nebo PPL, kde dodací lhůty těchto partnerů nemůžeme ovlivnit.

Jak uplatnit 100% GARANCI dodání do Vánoc nebo ZDARMA?

V případě, že se i přes naši maximální snahu stane, že vaše objednávka fotodárků nebude na prodejně nebo výdejním místě do 23. 12. 2016, máte nárok na vrácení peněz. Pro uplatnění 100% garance, prosím, kontaktujte sami nebo prostřednictvím obsluhy prodejny naše zákaznické centrum.

Pro zjednodušení procesu si připravte číslo své objednávky (číslo zakázky a číslo sběrny). Po dohodě se zákaznickým centrem bude vaše zakázka k dispozici zcela ZDARMA a to na výdejním místě, které jste si zvolili v průběhu Vaší objednávky.

Obdarovanému můžete do doby, než bude fotodárek doručen, zatím vytisknout přání s informací, že se jeho dárek vyrábí nebo je na cestě. Přání si můžete vyzvednout rovněž na každé značkové prodejně FOTOLAB.

Pro včasné doručení fotodárků se prosím řiďte dodacími termíny u jednotlivých produktů, viz ceník a dodací lhůty a otevírací dobou prodejen FOTOLAB nebo výdejních míst.

VÍCE INFORMACÍ O GARANCI DODÁNÍ DO VÁNOC

Přidat komentář