CEWE Fotolab
DIY - CEWE fotografie

DIY: Hravé cedulky s fotografií na muffiny a cupcaky

Chcete vědět, jak udělat vaši oslavu výjimečnou? Ať slavíte narozeniny, výročí, svatbu nebo jen pořádáte letní posezení na zahradě či grilovačku s přáteli – tyhle dekorativní cedulky rozhodně zabodují! 

Co potřebujete a jaký je postup

1) Fotografie – Nejprve je dobré si rozmyslet, jestli budete tvořit cedulky s fotografiemi jednotlivých hostů vaší oslavy – fotky by pak sloužily jako jmenovky a každý host by věděl, který koláček je jeho. To se může hodit třeba, když víte, že drží některý z hostů dietu nebo ze zdravotních důvodů nemůže lepek, je alergický na jahody a podobně. Díky fotografiím nedojde k záměně.

Další možností je vytisknout vaše vlastní snímky, nebo snímky s vaší drahou polovičkou. To se může hodit na oslavu vašich zásnub, na svatbu, k výročí nebo na večírek, kde hodláte oznámit, že jste v očekávání.

DIY - CEWE fotografie

Tisk fotografií provedete na jakémkoli CEWE fotokiosku – najdete je na prodejnách FOTOLAB. Fotky můžete vytisknout ze svého mobilu, tabletu, paměťové karty, USB flash disku nebo fotoaparátu.

Připojení telefonu nebo tabletu k CEWE fotokiosku provedete přes WiFi, Bluetooth nebo kabel, který je součástí fotokiosku.

Vytištěné fotografie pak jednoduše vystřihnete do jakéhokoli tvaru nůžkami nebo můžete použít nůžky na pasovou fotografii, které jsou k dispozici přímo na prodejnách.

DIY - CEWE fotografie

2) Kreativní papír na špejli, lepidlo  Vystřižené fotografie vlepte na kreativní papír se špejlí. Ten pořídíte téměř v jakémkoli papírnictví. Na výběr jsou většinou různé barvy, tvary a třeba i zvířátka, trumpetka, balonek a další motivy dle nabídky papírnictví. Pro naše účely ale nejlépe poslouží jednoduchý kulatý tvar v barvách vaší oslavy.

DIY - CEWE fotografie3) Muffiny, cupcaky, dortíčky a jiné sladké pečivo – To nejdůležitější na konec. Bez výborných muffinů, cupcaků či dortíků by to nešlo. Dejte si záležet hlavně na vyladění chuti – o vizuální dojem se postarají vaše hravé cedulky s vlastními fotografiemi.

A teď už s chutí do toho.

Seznam prodejen s CEWE fotokiosky pro okamžitý tisk fotografií

Přidat komentář