CEWE Fotolab
Filmový festival Karlovy Vary

Dnes začíná filmový festival v Karlových Varech. Zastavte se u nás pro fotku

Nejprestižnější česká filmová akce roku je tu! Začíná filmový festival v Karlových Varech. Chystáte se letos přijet a nasát nefalšovanou festivalovou atmosféru?
MFF Karlovy Vary

Termín festivalu: 30. 6. 2017 – 8. 7. 2017

Již 52. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se koná, jako je již zvykem, na začátku července. A jako obvykle budou moci návštěvníci zavítat i k našemu CEWE promo týmu a fotokoutku.

Fotografie a fotorámečky – to na vás čeká v Domě ČT.

Rádi vás vyfotíme a vytiskneme vám fotografii na počkání. Svou fotku na památku dostanete navíc do speciálního festivalového fotorámečku. Odnést si můžete i startovací balíček s časopisem Krok za krokem k CEWE FOTOKNIZEslevovým poukazem.

Chcete si popovídat o fotografii nebo potřebujete s něčím poradit? I od toho budeme na místě pro vás.

Kde nás najdete: Dům České televize – Divadelní náměstí

Těšíme se na vás.
Jak se k nám dostanete – MFF Karlovy Vary
Filmový festival Karlovy Vary
O festivalu

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je největší filmový festival v České republice a nejprestižnější filmový festival ve střední a východní Evropě.

Festival představí každoročně na 200 filmů z celého světa a pravidelně se na něm objevují slavní a významní filmoví tvůrci. MFF Karlovy Vary je určen laické i odborné veřejnosti a nabízí svým návštěvníkům pečlivě koncipovaný program, kvalitní zázemí a široký servis služeb.

(Zdroj: MFF Karlovy Vary)

Přidat komentář