CEWE Fotolab

CEWE fotosvět pro Váš chytrý telefon 1.díl – Pohlednice

Léto je tu a s ním i spousta zážitků, které stojí za to uchovat. Moderní technologie nám umožňují fotografovat čím dál častěji mobilními telefony a ruku na srdce, někteří z nás už jinak ani nefotí. Je to pochopitelné, telefon máte stále při sobě a navíc se pohodlně vejde do kapsy. Kvalita fotografií z mobilu také značně povýšila, takže není problém si vytvořit z mobilních fotografií CEWE FOTOOBRAZ nebo dokonce CEWE FOTOKNIHU.

A když už máte krásné fotografie z mobilu, tak mobilní aplikace CEWE FOTOSVĚT svádí k objednání krásných fotodárků, kterými si své zážitky můžete připomínat po dlouhou dobu.

Je to snadné, stačí si ve svém obchodě na App Store nebo Google Play, dle typu Vašeho smartphonu, ZDARMA stáhnout aplikaci  CEWE FOTOSVĚT a můžete začít!

mobilni_aplikace

Hitem letošního léta jsou klasické papírové pohlednice. Takové, co adresát vyndá provoněné dálkou z poštovní schránky.

Pohlednici si můžete z vlastních fotografií sestavit jednoduše sami právě v naší aplikaci CEWE fotosvět. V aplikaci je připraveno mnoho layoutů, do kterých card-slide-3vložíte své fotografie. Naleznete zde také mnoho typů písma, abyste pohlednici mohli co nejvíce přiblížit svým představám.

 

Třešničkou na pomyslném dortu je možnost vložení fotografie na card-slide-4-1poštovní známku. Pak už stačí jen vyplnit adresu, bezpečně zaplatit kartou a jedním klikem odeslat pohlednice do výroby. Ve své poštovní schránce najdou Vaši přátelé pohled ještě dříve než se stačíte z dovolené vrátit.

Doručovací termín je cca 3 pracovní dny. Cena jedné pohlednice       15 x 10 cm je včetně poštovného 59 Kč.

NÁŠ TIP: Zakupte si před odjezdem na dovolenou zvýhodněný  poukaz na pohlednici 3 + 1 ZDARMA za 179 Kč včetně poštovného.

Poukaz na pohlednice můžete zakoupit na každé prodejně FOTOLAB.cz nebo přes internet.

Gábina Městková

komentář