CEWE Fotolab
CEWE FOTOKNIHA z dovolené

Začal čas dovolených. Zhmotněte své zážitky s nejbližšími do tištěné podoby té nejvyšší kvality

Zálibu v cestování a výletování má v dnešním uspěchaném světě spousta lidí. Člověk se alespoň načas vytrhne z reality všedního dne a zážitky, které na cestách prožije, mu již nikdo nevezme.

CEWE FOTOKNIHA z dovolené

Uchovat vzpomínky pro své blízké

K cestování bezpochyby patří i fotografování a s tím spojené uchování vzpomínek, jak pro sebe, tak pro ty, kteří tam s námi nebyli. Co všechno vlastně stojí za to zdokumentovat do tištěné podoby CEWE FOTOKNIHY, která se stala za poslední roky jistým fenoménem?

Pro každého to může být něco jiného. Nadšení cestovatelé, kteří brázdí na svých cestách celé kontinenty, vozí domů dech beroucí záběry exotických krajin či divů světa. Mladí zase objevují evropské metropole a rodiny s dětmi se v klidu a pohodě toulají naší českou krajinou.

A co potom se všemi těmi stovkami a tisíci vyfocených snímků? Zdokumentujte je do tištěné podoby, neboť co je hmatatelné, to se počítá. Komu by se chtělo pokaždé zapínat počítač a dohledávat jednotlivé fotografie ve složkách? Daleko příjemnější přece je připomenout si vzpomínky prolistováním pěkné knihy.


Program na sestavení a objednáníProgram na sestavení CEWE FOTOKNIHY zdarma ZDE

Zpracování fotek z dovolené neodkládejte

Určitě i vy máte každý rok z vašich cest spousty materiálů. Neodkládejte stažení, vytřídění a uložení fotografií
do pojmenovaných složek s názvem a datem. Já osobně toto již poslední roky aplikuji do praxe.

Moje poslední CEWE FOTOKNIHA vznikla z dovolené na řeckém ostrově Kos.

Vytvoření fotoknihy není absolutně nic, z čeho byste měli mít obavu. Je třeba pouze jednoduchého programu CEWE FOTOSVĚT. Ten si naprosto snadno stáhnete do svého PC, nebo můžete použít i online editor na webu nebo mobilní aplikaci pro váš chytrý telefon. Zcela intuitivní a svižné ovládání vás brzy dovede až k vytouženému výsledku.

Pár dobrých rad do začátku

Vybrané snímky pro knihu si umístíte do jedné složky. Jakmile se pak rozhodnete pro vytvoření fotoknihy, nebude vás již příprava fotografií zdržovat a rychle si vyberete pouze formát, vazbu
a finální úpravu papíru. Pracujte vždy s nejvyšší možnou kvalitou fotografie. Formát knihy zvolte s ohledem na množství fotek na výšku a na šířku.


Formátů má CEWE FOTOKNIHA hned několik, od menších kapesních až po XL vhodných také k prezentaci pro profesionály. Zvolíte layout neboli podklad, který se vám pod vaše fotografie bude líbit, a knihu naplníte obsahem (fotky, texty, videa).

Podtrhněte jedinečnost vaší knihy

Myslete na to, že kvalitu CEWE FOTOKNIHY ovlivňuje několik faktorů. Jsou jimi především kvalita fotek, kvalita tisku – zpracování a v neposlední řadě také grafické zpracování. Za mě, méně je někdy více, proto se raději vyhnu hodně barevným vzorovaným pozadím, zdobeným rámečkům a různým symbolům, které zbytečně odvádí pozornost od toho hlavního, o co jde – fotografií.

„… kdo z nás udrží desítky let v hlavě názvy všeho, co jsme na cestách měli možnost vidět?“

Jen čisté, jednoduché pozadí nechá vyniknout právě fotografiím, ony zde přece hrají hlavní roli.

Umocnit dojem a dodat na profesionalitě můžete bílým nebo černým jednoduchým rámečkem, barvu zvolte podle barevnosti pozadí nebo fotografií.

CEWE a TIPA 2018Čtěte také: CEWE FOTOKNIHA získala ocenění od světové fotografické asociace TIPA za speciální povrchové úpravy a knižní vazbu

Obrazové dokumenty je vhodné doplnit i texty, popisky, neboť kdo z nás udrží desítky let v hlavě názvy všeho, co jsme na cestách měli možnost vidět? Nezapomeňte na sjednocený styl písma a na to, aby texty zbytečně nezasahovaly do fotografií.

Dodejte své knize dynamiku

Použijte fotografie celku, krajiny, architektury, portrétů blízkých
i domorodců, ale i detaily. Proč do knihy nepoužít také fotografii letenky, vlakové jízdenky, lístku z výstavy, místní měny, koncertu či návštěvy historické památky? Z delších výletů jsem vždy vkládala i itinerář cesty. To vše podtrhne a umocní celkový dojem o tom, kde jste byli a co jste zažili. Z knihy by měla být cítit atmosféra místa.

Také barevnost fotografií na jedné stránce by spolu měla ladit, proto volím dvojstranu vždy z jednoho prostředí.

Během dovolených často vznikají panoramatické snímky. Nechte je vyniknout ve formátu CEWE FOTOKNIHY XXL panorama a vazbou lay-flat, která nemá uprostřed ohyb.

Z řady evropských metropolí dýchá historie na každém kroku a takového snímky stojí za to zvěčnit do černobílé podoby. Pro tisk tohoto ztvárnění bych použila typ papíru premium mat, který nadchne hedvábně matným až sametovým povrchem.

Chytrý sluha pro vaši pohodovou práci

Nejste si jisti svým grafickým cítěním nebo jen nemáte moc času na tvoření? Vůbec nevadí! Pomoci vám s tím může CEWE chytrý ASISTENT, který v několika málo minutách vytvoří krásný návrh, automaticky vybere ty nejlepší fotografie a uspořádá je
do vámi zvoleného stylu na každé stránce.

Nastavit můžete počet fotografií na stránku a tím ovlivnit, jak velké budou a v neposlední řadě také celkový počet stránek a tím i cenu CEWE FOTOKNIHY.
Návrh si pak samozřejmě můžete doladit dle svého uvážení. Toto je skvělý pomocník pro ty, kdo nechce s přípravou trávit moc času a třeba i nemá grafické cítění pro pěkné sladění a umístění fotografií.

Fotografie z cest jsou plné života, proto tuto příležitost je vhodný digitální tisk s vysokým leskem, který dá všem barvám maximálně vyniknout. Pevný papír je ošetřen UV lakem, který listy chrání před vlhkostí a znečištěním. Což je skutečně třeba, neboť takováto kniha plná vašich zážitků putuje stále z ruky do ruky a jen málo času tráví na svém místě doma v knihovně.

Pojďte na věc bez rizika

I kdyby nastala situace, že si s něčím nevíte rady, zákaznická podpora je vám k dispozici dokonce i o víkendu. A to nejdůležitější, proč se toho nebát a jít na věc? Na každou CEWE FOTOKNIHU vám poskytneme 100 % garanci spokojenosti. Co to znamená? Pokud se vám vaše nová kniha nelíbí a do 3 týdnů ji vrátíte, tak vám vrátíme peníze zpět nebo vyrobíme knihu novou. Vaše spokojenost je pro CEWE prioritou!

Bezpečný obal zajistil, že kniha došla bez poškození. Po vybalení z kartonové obálky bude ještě zatavena v ochranné fólii, jako když si kupujete nový produkt v obchodě. Svou knihu si můžete také nechat zaslat na některou z řady poboček prodejen FOTOLAB – jejich seznam najdete zde.

Co říci závěrem? Zkuste to a věřte, že nebudete litovat. Pokud ano, vzpomeňte na zmiňovanou garanci spokojenosti. Jde jen o váš čas, nic jiného neriskujete.

Navíc svou knihu můžete přihlásit i do soutěže CEWE FOTOKNIHA ROKU a získat tak možnost vyhrát skvělý Peugeot 308 – Více ZDE

Knihu si můžete nechat vytisknout pro sebe, nebo i jako dárek pro své nejbližší. Již od 2 kusů také můžete využít množstevní slevy. Užijte si emoce při prohlížení!

Pojďte na to, začít můžete třeba hned ZDE.

Martina Popelářová

Přidat komentář