CEWE Fotolab
FOTOLAB PSI

4 tipy, co s fotkami vašeho psího miláčka

Udělejte ze svého psího miláčka hvězdu. Může být v kalendáři, zdobit váš telefon, nebo…

Protože víme, že je mezi vámi spousta milovníků zvířat a zejména pejsků, rozhodli jsme se vám věnovat celý článek a inspirovat vás tak, co vše můžete s fotkami vašich čtyřnohých kamarádů vymyslet.

Kryt na mobil

CEWE Kryt na mobil

Telefon do rukou během dne všichni vezmeme několikrát. Jeho užívání si můžete zpříjemnit stylovým obalem s fotkou, kterou si sami zvolíte. A my vám zaručujeme, že každý pohled na mobil vám vykouzlí úsměv na rtech 🙂

CEWE FOTOKNIHA věnovaná vašemu mazlíčkovi

CEWE FOTOKNIHA- pes

Chcete mít na jednom místě ty nejlepší vzpomínky na společné zážitky, nebo byste jen rádi měli pohromadě fotky z výstav vašeho pejska? Ať už je váš záměr jakýkoliv, fotoknihu vytvoříte přesně podle vašich představ. Může mít různé rozměry, typy papírů a až 178 stránek.

Čtěte také: 7 tipů, jak na lepší fotky
zvířat

 

 

Každý měsíc jinak s psím kalendářem

CEWE Kalendář

Nástěnné, stolní, plánovací, roční, vyberte si kalendář, který bude vyhovovat přesně vám. Fotografie vybírejte podle ročních období, abyste vytvořili krásný celek. Tady najdete jednoduchý návod, jak si v pěti krocích sestavit plánovací kalendář. A pozor, v nabídce brzy budeme mít i adventní kalendáře.

TIP: Produkty nejlépe objednáte a vytvoříte v naší bezplatné aplikaci zde.

A co takhle originální hrneček?

CEWE HRNEK BÍLÝ- pes

Pokud si rádi dopřáváte kávu, čaj, nebo třeba kakao, můžete si jej vychutnávat z hrnečku s vaším pejskem. Co vám doporučujeme, je vzít si svůj hrnek do práce, tak budete mít svého kamaráda stále na blízku.

V nabídce máme spoustu dalších produktů, které mohou udělat vám, nebo vašim blízkým radost. Klikněte sem a nechejte se inspirovat.

Adéla Kožinová

Přidat komentář