CEWE Fotolab

5 tipů jak na originální fotostěny

Milujete dekorace a fotky? Jedna z nejlepších možností uchování vzpomínek je podle nás fotostěna. Jak můžou takové stěny vypadat? Nechejte se inspirovat!

1. Stěna plná fotek

Patříte mezi fajnšmekry, co mají opravdu kvanta fotek? Nebojte se je použít všechny! Nalepte je na stěnu třeba samolepící páskou a uvidíte, že to vás jen tak bavit nepřestane. Ani vás, ani návštěvy!

TIP: Při lepení většího množství fotek si předkreslete linky, aby byly fotky rovně (pokud není záměrem nalepit je křivě).

Fotek moc nemám, ale pořídím si je!

2. Provázky poslouží skvěle

Chcete mít na zdi fotky, ale nechcete lepit? Perfektně vám poslouží provázky. Úžasně bude vypadat třeba jutový s malými dřevěnými kolíčky.

Chci fotky ve stylu retro prints!

3. Dřevo pro milovníky přírody

Milujete přírodu? Připněte nebo přilepte fotky na dřevo. Dřevo zapadne skvěle téměř do všech inteiérů a ladit bude s jakoukoli fotkou (a obzvlášť s těmi velkými).

Vytisknu si fotky ve velkém formátu!

4. Minimalismus v hlavní roli

Méně je někdy více. Někomu z vás určitě postačí pár nejlepších fotek, které můžete nakombinovat třeba s citáty.

TIP: Co fotky přilepit washi páskami? Ty pořídíte v různých barevných provedeních!

Minimalismus, to je moje!

5. Mřížka nejen na fotky

A co mřížka? Na tu můžete fotky připnout a neustále je přesunovat, přidávat další, nebo klidně můžete přidat i květináče.

Jdu do toho!

Tak co, vytvoříte si doma nějakou fotostěnu, nebo už ji dokonce máte? Nezapomeňte vaše dekorace sdílet a označit nás na Instagramu!

ZDROJ VŠECH FOTOGRAFIÍ: Pinterest.

Adéla Kožinová

Přidat komentář