CEWE Fotolab
Fine art prints s vlastní fotografií.

Znáte originální fotografie Art Prints?

V současné době digitálních služeb si z vašich fotek můžete kromě vytištění na fotopapír, nechat vyrobit třeba knihu nebo hrnek. Těch možností, co z vašich fotek získat, je nepřeberné množství. Jestli chcete být ale opravdu originální, vyzkoušejte Art Prints.

Art Prints

Art Prints jsou neotřelé, originální a nabízí mnoho možností, jak může jejich finální podoba vypadat. Vaše fotky vytiskneme na matný Fine Art papír o gramáži 305gr/m², což jim zajistí jedinečný vzhled.

Fine Art Prints

Z vašich fotek můžete vytvořit vlastní galerii u vás doma. Vytvořte je jednoduše na našem online editoru nebo v objednacím programu, který je zdarma ke stažení. Navíc jsme v těchto dnech spustili novou verzi, která je plná nových produktů a inovací. 

art prints

Vyberte si z různých, tématicky zaměřených designů a doplňte výtvor textem nebo kliparty. Některé designy je možné i barevně upravovat.

Dekorační tisky vašich fotografií nabízíme ve formátech:

  • 13 x 18 cm
  • 20 x 20 cm
  • 20 x 30 cm

Square Prints

Milujete čtvercový formát? Tak to jsou pro vás Square Prints to pravé. Vytvoření kreativních čtverců vám půjde samo. Vaše originální Square Prints můžete mít v sadě po 16, 24 nebo 32 kusech v designové krabičce.

art prints

Vaše fotky vytištěné na recyklovaný papír o gramáži 300 g/m2, doplněné textem nebo kliparty, dostanete v praktickém formátu 12,7 x 12,7 cm.

Začít tvořit nápadité a osobní Square Prints můžete i v našem objednacím programu, který najdete ke stažení na našem webu.

Retro Prints

Kdo je fanouškem retro stylu, jistě ocení skvělé Retro Prints. Dodají vašim fotkám ten správný nádech dob dávno minulých, který vytvoříte zvolením vhodných rámečků, filtrů, masek nebo efektů. A nově lze Retro Prints doplnit i o parciální lak.

Retro prints se širokým pruhem na popisek.

Retro fotky vám vytiskneme na papír o gramáži 300 g/m2 o celkovém rozměru 10,2 x 12,7 cm, kdy obrázek zabírá 9 x 9 cm.

Retro Prints dostanete ve stylové krabičce v sadě po:

  • 16 ks
  • 24 ks
  • 32 ks

I Retro Prints lze vytvořit dvěma způsoby a to online editoru tady nebo v objednacím program CEWE Fotosvět tady.

Mini Prints

Nejmenší z fotografické rodiny nevšedních tisků Art Prints. Vytištěné jsou opět na silném papíře o gramáži 300g/m2. I přesto, že jsou nejmenší, na kvalitě rozhodně neztrácí. A pro knihomoly jsou Mini Prints úplně ideální, poslouží jim jako originální záložka do knihy.

mini prints

Mini Prints jsou jako stvořené pro osobní dárek ze společné akce s přáteli nebo s rodinou. Budete tak mít nezapomenutelnou společnou vzpomínku.

Na jednu kartu můžete použít 3 nebo 4 fotografie, doladit je klipartem nebo textem a skvělý dárek je na světě. Navíc je dostanete v parádní designové obálce.

Jeden krásnější než druhý, co říkáte? Už jste některé Art Prints vyzkoušeli? Pochlubte se nám do komentů 🙂

Přidat komentář