CEWE Fotolab

Známe první měsíční vítěze v soutěži CEWE FOTOKNIHA roku

Kniha o dovolené v Thajsku a putování po Peru. To jsou dvě nejlepší CEWE FOTOKNIHY v soutěži za měsíc září a zároveň první postupující do finále o ceny za více než 1,5 milionu Kč.

CEWE FOTOKNIHA roku 2019 - 2020

 

Soutěž CEWE FOTOKNIHA roku probíhá od 1. 9. 2019 do 31. 8. 2020. Zapojit se může kdokoli se svou CEWE FOTOKNIHOU z vlastních fotografií. Stačí sestavit knihu a registrovat ji online. Už za přihlášení od nás dostanete dárek 250 Kč poukaz na novou knihu. A kdo uspěl v prvním měsíci soutěže?

Český měsíční vítěz – kniha Thajsko 

Tleskáme Martinovi Dostálovi za jeho CEWE FOTOKNIHU s názvem Thajsko 2018, která se nejvíc líbila VIP hvězdné porotkyni Patricii Pagáčové (Solaříkové), ostatně její hodnocení si přečtěte sami:

Psí život Patrície Solaříková“Kniha má krásné fotky, ale především oceňuju to, že si autor dal tu práci a napsal texty a popisky k fotkám a celkově knihu moc pěkně doladil i graficky. Když si knihu otevřu a listuju v ní, tak vidím ten čas věnovaný přípravě a to mě baví.“

Patricie Pagáčová, herečka a porotkyně soutěže.

Inspirujte se vítěznou knihou pro svou vlastní tvorbu – prohlédnout knihu Thajsko.

Slovenský měsíční vítěz – kniha Peru 

Velice povedená je i soutěžní CEWE FOTOKNIHA s názvem Peru 2019 – výprava za krásami jižní Ameriky od autorky Moniky Tomáňové. Ta si dala s knihou opravdu hodně záležet. Kromě spousty rodinných fotografií z populárních i méně známých míst je v knize i několik zajímavých grafických prvků.

Počin zaujal i VIP hvězdného porotce Ľuboše Fellnera, který jej sám vybral ze všech přihlášených CEWE FOTOKNIH.

Luboš Fellner CEWE FOTOKNIHA roku“Pekné svedectvo o ceste mladých ľudí, ktorých ženie spoločná túžba poznávať svet.“

Ľuboš Fellner, fotograf a zakladatel CK Bubo.

Inspirujte se vítěznou knihou pro svou vlastní tvorbu – prohlédnout knihu Peru .

Jaké vyhrávají ceny?

 

A co oba autoři úspěšných knih vyhrávají? Ihned každý z nich poukazy na CEWE fotoslužby v hodnotě 2500 Kč a postup do velkého finále, kde je ve hře nový Peugeot, dovolené do New Yorku, zájezd na Kapverdy a další ceny. 

Více o cenách v soutěži zde

A co vy – už soutěžíte? Více o soutěži a jak se zapojit zde 

Přidat komentář