CEWE Fotolab

Žhavé letní novinky – GoPro HERO+ LCD a HERO4 Session

Kamery značky GoPro jsou bezesporu nejoblíbenějšími akčními kamerami na trhu. Zároveň je GoPro i jedním z nejaktivnějších výrobců v této kategorii a právě nyní, v půlce léta, představil dva nové modely, které tak můžete vyzkoušet ještě na letošní letní dovolené.

GoPro HERO+ LCD

HERO__LCD_Lockup.jpg_11476920_master

GoPro HERO+ LCD je evolucí oblíbeného základního modelu GoPro HERO. Oproti svému předchůdci je vybaven dotykovým LCD displejem, čímž se zvýšila všestranost a komfort ovládání i prohlížení.
Stejně jako předchozí model je kamera uzavřena v pouzdře díky kterému nabízí mimořádnou odolnost proti mechanickému poškození a také vodotěsnost do hloubky 40m.

HEROPlus_Feature_3_qualityvideo
CHDHB-101_life3

HERO+ LCD umí natáčet video v rozlišení 1080p60 a pořizovat fotografie v rozlišení 8Mpix.
Mimořádně širokoúhlý záběr a uživatelsky přívětivé režimy jako je QuikCapture, SuperView a Auto Low Light vám pomohou k unikátním videům, ať už sebou vezmete tuhle kamerku kamkoliv.

HEROPlus_Feature_11_appstudio

Kamera disponuje i vestavěnými moduly pro Wi-Fi a Bluetooth® připojení.  Díky aplikaci GoPro App tak máte k dispozici náhled záběrů, kompletní ovládání kamery ze smartphonu nebo tabletu a samozřejmě i okamžité a snadné sdílení obsahu  přes Instagram, Facebook, Twitter a další.

GoPro HERO4 Session

Hero4Session_Cluster_04.jpg_10667135_master

Novinka která se nepodobá žádné předchozí GoPro kameře a přináší mimořádné schopnosti v extremně kompaktní podobě.
HERO4 Session je o 50% menší a 40% lehčí než ostatní kamery HERO4 a jde o dosud vůbec nejmenší kameru GoPro, která se hodí pro nejširší škálu aktivit – od dne na pláži, přes horská dobrodružství až po motorsport.

HERO4_Session_Feature_1_smallestlightest
CHDHX-401_life4_resize

HERO4 Session přichází se speciálně zkonstruovanými úchyty a příslušenstvím, které je ovšem bezproblémově kompatibilní s ostatním GoPro vybavením. Lze tedy využít nejrozsáhlejší systém příslušenství na trhu.

HERO4_Session_Feature_7a_LowProfileGoPro HERO4 Session je sice malá, ale zároveň dostatečně odolná a vodotěsná do hlobky 10m, aniž by byl potřeba jakýkoliv speciální kryt. Tento ready-to-go design a jednoduché ovládání jedním tlačítkem přináší výhodu toho, že stačí kameru vzít do ruky a okamžitě jste připraveni k natáčení.

HERO4 Session přináší vysokou kvalitu videa s vysokým rozlišením 1440p30 a 1080p60, které je ostré a jako živé. Vysokorychlostní HD video (720p) s počtem 100 sn./s umožňuje plynulé zpomalené přehrávání nejlepších natočených okamžiků.

HERO4_Session_Feature_2_video
CHDHS-101_life2

Nechybí ani exkluzivní funkce známé z ostatních modelů kamer GoPro mezi které patří funkce SuperView™, Auto Low Light, Protune™, nebo tagovaní nejlepších momentů s funkcí HiLight Tag.

HERO4_Session_Feature_10_Protune
HERO4_Session_Feature_8_superview

Kamera HERO4 Session nabízí také vestavěné Wi-Fi a Bluetooth®. Díky tomu lze kameru připojit k aplikaci GoPro App ve vašem telefonu, nebo tabletu a kameru tak lze vzdáleně ovládat pomocí, prohlédnout si obsah, který jste pořídili a sdílet své oblíbené záběry na Instagramu, Twitteru a dalších sociálních sítích.

HERO4_Session_Feature_16_cameracontrol
Díky GoPro App také získáte okamžitý přístup ke kanálu GoPro Channel, kde si můžete prohlédnout nejnovější videa GoPro z celého světa a nechat se tak inspirovat.

 

Filip Piwowarczik

Přidat komentář