CEWE Fotolab

Zařiďte si doma útulnou a pohodlnou kancelář

Pomocí vašich oblíbených fotografií ve formě velkoformátových obrazů na stěnu můžete okamžitě vytvořit příjemnou pracovní atmosféru na svých čtyřech stěnách.

Jestli patříte k lidem, kteří pracují z domova, určitě trávíte spoustu času v domácí kanceláři. Proto stojí za to, zařídit si tuto čast bytu nebo domu podle svého vkusu, a vytvořit atmosféru dobrého pocitu. Vytvořte si kvalitní fotoobrazy od CEWE FOTOLABozdobte si domácí kancelář motivy, které vám udělají radost a zároveň vás motivují.

Zakomponujte slova

Obzvlášť dobře funguje, když si navrhnete obrazy i s citáty a výroky, které se vás dotýkají nebo povzbuzují k soustředění.

Máme dva příklady pro všechny, kteří by chtěli dát své kanceláři individuální vzhled

Dotyk přírody v domácí kanceláři

Záběry z přírody v jemných tónech vytvářejí upokojující atmosféru a podporují koncentraci.

Jestli nemáte stůl u okna s výhledem na krajinu, příroda je v tu chvíli od nás vzdálená. Pro zdravé oči je velmi důležité, abyste se občas podívali do dálky, a pozorně si prohlédli malé detaily, jako jsou květiny a listy. Vneste tuto uspokojující atmosféru do své domácí kanceláře díky fotografiím přírody na Alu Dibond. Robustní kovový materiál elegantně kontrastuje s motivem a vypadá mimořádně kvalitně. Zkombinujte například panoramatickou fotografii s detailním záběrem jako na našem příkladě.

TIP: Monochromatické barvy jsou v módě a stylově ladí s interiérem.

Slova a fotografie, které vzbuzují emoce

Skutečná láska: Vaše slova vyjadřující pocity, které odpovídají vašim osobním motivům.

Nechejte si vaše fotografie vytisknout na plátno, abyste je mohli prezentovat v obzvlášť jasných barvách. Dva různé formáty, které mají stejnou výšku jako v našem příkladě, zabezpečují celkový harmonický dojem. Písmo ve stylu ručně psaných písmen navíc vzbuzujete pozitivní a motivující emoce. Můžete je snadno přidat v programu CEWE Fotosvět nebo v online editoru na našich stránkách.

Při hledání správných slov přemýšlejte o prvním pocitu, který vás při pohledu na vaši oblíbenou fotku napadne. Případně můžete vyhledávat přes internet, kde najdete citáty na téma lásky, motivace, odpočinku nebo relaxace. Určitě se najde věta, která vám dodá víc pozornosti při každodenní práci.

Přejeme vám hodně zábavy při tvorbě!

Přidat komentář