CEWE Fotolab

Kreativní tip: Jak využít fotografie při úklidu hraček

Hračky najdou svoje místo v šikovně označených krabicích – a dají se stejně tak snadno zase najít.

Stavebnice, železniční tratě, plyšové hračky, autíčka: dětské pokoje jsou plné hraček, které je potřeba pravidelně uklízet. Abychom měli rychlý přehled o tom, kde se která hračka nachází, máme pro vás praktický tip, který vám pomůže zaměstnat i nejmladší členy rodiny. Teď můžete všechny hračky uložit do pěkných krabic, na které můžete nalepit fototgrafie příslušného obsahu. Barvu vašich vytištěných fotografií je možné přizpůsobit příslušné krabici tak, že do motivů přidáte ozdobný okraj okolo fotografie.

Co k sobě patří?

Předtím, než je vložíte do krabice, vyfoťte všechny hračky pohromadě.

Nejprve společně s dětmi zvažte, které hračky budou spolu v jedné krabici. Takto se dají třídit plyšáci, panenky, ale i malířské nebo řemeslné potřeby. Každou z těchto skupin, které se mají vložit do kartonové krabice, položte na podlahu a každou z nich vyfotografujte pomocí mobilního telefonu. Na základě fotografie budete hned na první pohled vidět, co se v prřslušné krabici nachází. Motivy jednoduše připevníte na vnější stranu lepenky trochou lepidla.

TIP: Nůžkami můžete fotografie rozdělit – jednu část přilepit na víko a druhou na spodní část krabice.

Vytištění vašich návrhů je snadné

Fotografie vašich hraček je možné objednat různými způsoby: Nejlepší způsob je objednání pomocí našeho programu CEWE Fotosvět, nebo využijte online editor na webu či mobilní aplikaci. Nejrychlejší zůsob je vytištění fotek na některé z našich prodejen po celé České republice.

TIP: Fotografie si natrvalo uložte do praktické online paměti CEWE myPhotos. Ke všem motivům máte přístup kdykoliv – stačí se přihlásit do CEWE fotokiosku a snadno získáte přístup ke svým albům.

Nová úloha pro staré kartónové krabice

Díky fotografiím na první pohled vidíte, co se v krabicích nachází.

Na ukládání hraček jsou vhodné všechny druhy krabic, například krabice od bot, nebo přepravní krabice. Mimochodem, náš tip přináší nejen pořádek do dětského pokoje. Ve sklepě nebo podkroví je tento nápad vhodný zejména pro zřídka používané předměty, jako jsou vánoční ozdoby, nářadí nebo kempingové vybavení, které je možné tak prakticky uložit a najít.

Přejeme vám hodně zábavy při zábavném úklidu 😉

Přidat komentář