CEWE Fotolab
LUMIX GH5 video test 180fps

Vyzkoušeli jsme slow-motion s LUMIX GH5!

Nedávno jsme vyzkoušeli nový Panasonic LUMIX GH5, jeden z nejlepších foťáků současnosti na natáčení videa. Jak to dopadlo?
LUMIX GH5 video test 180fpsPanasonic LUMIX GH5 byl představen na Photokině 2016 a do prodeje se dostal v březnu 2017. Tento přístroj představuje skutečnou revoluci, především co se týče pořizování kvalitního videa – podobně jako ve své době představoval jeho předchůdce LUMIX GH4.
Nový LUMIX GH5 totiž zvládá 4k video se snímkovou frekvencí 60 sn./s a umožňuje řadu pokročilých nastavení pro pořizování videa. Díky tomu drží krok s nejnovějšími inovacemi a postačí i pro současnou profesionální filmovou tvorbu.

Přečtěte si více o LUMIXU GH5

GH5 navíc skvěle poslouží i těm, kdo spíše než obrovské 4k rozlišení potřebují vysokou snímkovou frekvenci (GH5 natáčí Full HD 180 sn./s) ve standardu Full HD, která dovoluje efektní zpomalení záběrů při zachování vysoké kvality obrazu.Panasonic LUMIX GH5 skateboarding

Skvělým příkladem využití zpomalených záběrů jsou extrémní sporty, jako je například skateboarding. My jsme se proto k otestování GH5 přizvali toho nejpovolanějšího – skejťáka, cestovatele a někdejšího vítěze světového poháru ve skateboardingu Maxima Habance, který se v poslední době začal věnovat také tvorbě videí na svém youtube kanálu. A o tom, že to dopadlo více než zajímavě, se můžete přesvědčit v tomto videu.

Ukázka 180fps videa

Přidat komentář