CEWE Fotolab
cpa, cewe photo award

Vyhrajte v největší fotografické soutěži CEWE Photo Award 2021

Máte focení jako koníčka nebo fotíte profesionálně? Chtěli byste, aby vaše fotky viděli lidé z celého světa? Přihlaste svoje nejlepší fotografie do největší fotografické soutěže na světě CEWE Photo Award.

Vyhrát totiž může každý. V soutěži jsou hodnotné ceny v hodnotě přes 250.000 EUR a to je, kromě toho, že vaší tvorbu uvidí opravdu velký počet profesionálů i foto nadšenců, pořádná motivace!

cewe photo award

Vyberte vhodnou kategorii pro vaši fotku

Je úplně jedno, co nejraději fotíte, nebo jakému oboru fotografie se věnujete. Na výběr je totiž deset kategorií, takže se nestane, že byste nenašli tu správnou.

Každý měsíc odborná porota vybere tři výherce a ti obdrží poukázku na fotografické produkty společnosti CEWE v hodnotě 100,- EUR.

  • 1. místo (celkový vítěz)
    – jedinečný zájezd dle vašeho výběru v hodnotě 15 000,- EUR
    – fotografické vybavení v hodnotě 7 500,- EUR
    – fotografické produkty společnosti CEWE v hodnotě 2 500,- EUR
  • 2. – 10. místo
    – každý výherce, který se umístí na 2.-10. místě získá fotografické vybavení v hodnotě 5 000,- EUR a fotografické produkty společnosti CEWE v hodnotě 2 500,- EUR
  • 11. – 30. místo
    – každý výherce, který se umístí na 11.-30. místě získá fotografické vybavení v hodnotě 2 500,- EUR a fotografické produkty společnosti CEWE v hodnotě 1 000,- EUR
  • 31. – 1000. místo
    – každý výherce, který se umístí na 31.-1000. místě získá poukázku na fotografické produkty společnosti CEWE v hodnotě 100,- EUR

Jak se přihlásit

Přihlášení je jednoduché a zabere vám pár minut. Veškeré informace o tom, jak se přihlásit a nahrát fotografie a jaké podmínky musí fotografie splňovat najdete v tomto odkazu.

cpa, cewe photo award

JSME MEZI NEJLEPŠÍMI!
Česká republika, společně ještě s Německem, má prozatím největší počet měsíčních vítězů. Celkem máme již čtyři výherce = čtyři „želízka v ohni“!

Květen 2020

Mezi vůbec první tři výherce, kteří byli vyhlášeni, se zařadili dokonce hned dva ČešiZdeněk VošickýZdeněk Picpauer, společně s nimi se umístil ještě Jutta Grote z Německa.

Červen 2020

V červenci byli úspěšní Sergey Egorov z Ruska, Damir Rajle z Chorvatska a Alessandro Galli z Itálie.

Červenec 2020

Dalšími měsíčními výherci CPA jsou Lorraine Yip z Honkongu, Doris Dörfler-Asmus z Německa a Andreja Ravnak ze Slovinska.

Srpen 2020

V srpnu odborná porota vybrala tyto snímky od Josefa Schwarze z Německa, Manolo Tatti z Itálie a Craiga Billa z Anglie.

Září 2020

Září bylo úspěšné i pro Českou republiku, protože se mezi měsíční vítěze opět zařadil fotograf z ČR a to Ladislav Dvořák se snímkem Street on the table! Dalšími vítězi jsou Katya Taneva z Rakouska a Lorenzo Di candia z Itálie.

Říjen 2020

Mezi další měsíční výherce se zařadili Dariusz Kowalewski z Polska, Rudy Joerg ze Švýcarska a Zsuzsanna Csillag z Maďarska.

Listopad 2020

Měsíc listopad byl pro Česko opět úspěšný a jedním z výherců se stal pan René Brunda. Dalšími výherci jsou Edouard Salmon z Francie a Antje Schultner z Německa.

cpa

Čtěte také: CEWE Photo Award 2021: Rozhovor s výhercem René Brundou

cpa
cpa

Prosinec 2020

V posledním měsíci roku 2020 se umístili fotografové ze sousedních zemí a vůbec poprvé máme výherce i z daleké Indie – konkrétně Gebhard Schueler z Německa, Florian Taibon z Rakouska a Shubhodeep Roy z Indie.

Výstava oceněných fotek CPA

Oceněné fotky CEWE Photo Award 2021 jsou vystaveny v Czech Photo Centre v Praze. A pokud jste to ještě nestihli, věříme, že se na ně budete moci jít co nejdříve podívat.

Každá fotka pomáhá

Účastí v největší fotosoutěži zároveň pomůžete dobré věci, protože za každou přihlášenou fotografii přispěje společnost CEWE 10 centů na SOS dětské vesničky po celém světě. Dosud bylo pro děti v nouzi vybráno téměř 14.000 EUR. Pomůžete i když nevyhrajete, ale ten dobrý pocit za to stojí, no ne?

czech photo centre logo


Partner soutěže CEWE Photo Award Czech Photo Centre

Přidat komentář