CEWE Fotolab

Vánoční úklid v CEWE Fotolab

Utíraní prachu a třídění věcí v tomto předvánočním čase jede nonstop asi v každé domácnosti. I my máme ve skladu vánoční úklid a jistě dobře víte, jak to chodí: aby do regálů přibylo něco nového, je zapotřebí udělat místo… Pojďme se podívat, čeho se náš úklid skladu týká. Třeba tím někomu uděláte radost pod vánočním stromkem.

Canon EOS R50 + RF-S 18–45 mm IS STM

Kompaktní a lehký miláček, kterého si můžete vzít opravdu kamkoliv. Na to, jak je malý, je neskutečně šikovný: otočný dotykový displej vám zaručí možnost fotit ze zajímavých úhlů a uděláte s ním i selfíčka, 24Mpx APS-C snímač zaručí skvělou kvalitu a nízkou úroveň šumu. Ostření a sledování objektů je rychlé a bezproblémové. Pokud vás zajímá natáčení videí, najdete zde pár zajímavých režimů, kupříkladu zpomalený záběr. Se „seťákem18–45 mm, který je také krásně kompaktní, tvoří R50 naprosto dokonalý pár.  

Koupit na našem e-shopu za 17 990 Kč

Fujifilm X-S10 + XC 15–45 mm

Pro mnohé fotografy je značka Fuji s jejich stylovým retro designem opravdovou srdcovkou. Jednou ji zkusíte a už u ní zůstanete. X-S10 je takový velký zázrak v malém těle. Toto 26megapixelové APS-C váží jen 465 gramů, ostří s rychlostí až 0,02 s a vtěle zabudovanou tříosou stabilizaci, která se dá kombinovat se stabilizací objektivu. Rychlost závěrky dosahuje až 1/32000 s. Spolu s objektivem si ho pořídíte za pouhých 22 990 Kč. Takovou cenu jste ještě neviděli. 

Koupit na našem e-shopu za 22990 Kč

Sony Alpha A6400 + 16–50 mm

Další APS-C kus, který můžeme bez obav doporučit, je Alpha A6400. Značka Sony je známá svou kvalitou a tento model je špičkovým nástrojem pro tvůrce všech kategorií, ať už se jedná o profesionály nebo vloggery. Výklopný displej, Real Time ostření, kvalitní hledáček a spousta dalších vychytávek se skrývá v malém těle a s naší úklidovou slevou vás bude stát jen 20 990 Kč. 

Koupit na našem e-shopu za 20 990 Kč

Nikon Z50 + 18–140 mm

V neposlední řadě máme pěknou slevu i na nikoňácké padesátky. Neuvěřitelně tenké, kompaktní tělo je rezistentní vůči prachu, vlhku a dešti. Výklopný hledáček pomůže při focení makra, ale i u street fotografie, kde můžete nenápadně cvakat od hrudníku. Zaostřování na oko, vynikající rychlost, možnost 4K videa a další vychytávky podpořené objektivem, který má extrémní rozsahem ohnisek 18–140. Vskutku se hodí na jakýkoliv žánr. I zde jsme si připravili pohlednou slevu, takže celý set dáváme za 25 990 Kč! 

Koupit na našem e-shopu za 25 990 Kč

Přidat komentář