CEWE Fotolab
foto ihned, vánoce, fotografie

Vánoční tip: Dárky na poslední chvíli

Konec zoufalého hledání! Jestli jste nestihli pořídit všechny dárky včas, nezoufejte. Máme pro vás pár tipů na originální dárky, které můžete z vlastních fotek vytvořit doslova za pár minut.

Všechny dárky na poslední chvíli zvládnete vytvořit na jakékoliv naší prodejně, které máme po celé České republice.

foto ihned, vánoce, fotografie

Těžítko se sněhem nebo srdíčky

Těžítko se sněhem nebo srdíčky vytvoříte během chvilky, stačí si na fotostanici vytisknout fotky ihned, pak je podle šablony vystřihnout do požadovaného tvaru a tradá – parádní dárek je na světě! Udělat radost takovým dárkem můžete třeba partnerovi do kanceláře na pracovní stůl, nebo dětem do dětského pokoje.

těžítko, dárky ihned

Sněhové i srdcové těžítko je oboustranné, takže na jednu stranu těžítka můžete vložit jednu fotografii a na druhou stranu těžítka použít úplně jinou fotku.

 

Klíčenka

Malá fotka – velký význam. Vytvořte pro své nejblížší klíčenku s vlastní fotografií, kterou budou mít neustále s sebou. Zabere vám to pár minut, ale uděláte obrovskou radost. Na prodejnách najdete dva typy – kovovou a plastovou klíčenku.

klíčenka, dárky ihned

Pokud budete potřebovat poradit, neváhejte se obrátit na naše ochotné a profesionální prodejce, rádi vám se vším pomohou.

CEWE foto ihned

Když darujete vzpomínky, darujete ten nejvzácnější dárek. Vyvolejte nejlepší fotografie za uplynulý rok, vyberte na prodejnách z mnoha typů fotoalb, vložte do něj fotky a dárek, a získáte dárek, který bude dělat radost napořád.

Fotka v rámečku

A na závěr dárek, který je hotový doslova za 5 minut. Pro takový dárek vám bude stačit jedna jediná fotka a vhodný rámeček. Těch máme na prodejnách k výběru veliké množství, stačí si vybrat. Dokonalost, no ne?

Jak vidíte, i na poslední chvíli se dají vytvořit krásné vánoční dárky, které vaše nejbližší potěší. A možná dokonce i více, než drahé dárky za tisíce 😉
Přejeme vám krásné a hlavně pohodové Vánoce!

Helena Piwowarcziková

Přidat komentář