CEWE Fotolab
valentýn, láska, fotografie

Valentýnská DIY inspirace

Chcete do letošního valentýnského dárku vložit trošku víc sebe? Máme pro vás několik DIY tipů, které zvládnete vytvořit během chvilky a vaší polovičce tím uděláte neuvěřitelnou radost.

Valentýnské přání je klasika, která nikdy nezklame.

V našich fotokioscích pro vás proto máme předpřipravených několik zamilovaných šablon, do kterých stačí vložit třeba vaši společnou fotografii. Připište jméno, nebo klidně osobní věnování a přání je na světě.

TIP: Přání schovejte někam, kde ho váš miláček najde hned ráno, třeba při oblékání. Skvěle se nabízí šuplík s ponožkami, nebo třeba kávovar 🙂

Máte doma knihomola? Dárek je jasný- originální záložka.

Říkáme tomu ´filmový pás´ a použít jej můžete třeba jako záložku do knížky, nebo do diáře. Vyberte 3, nebo 4 vaše fotky, poskládejte je pod sebe jak uznáte za vhodné a tiskněte. Na zadní stranu můžete ručně připsat nějaký milý vzkaz.

Klikněte sem pro seznam všech prodejen, kde si můžete dárky vytvořit.

Do vašeho hnízdečka lásky = fotostěnu plnou lásky.

Vytiskněte několik fotek v různých formátech, s různými rámečky a nalepte je na stěnu třeba u vaší postele. Dárek vám tak oběma bude dělat radost při každém probouzení, nebo při ukládání ke spánku. PS: na lepení se skvěle hodí oboustranná lepící páska.

A to není všechno, v kioscích si můžete vytvořit krásné srdíčkové ´sněžítko´, nebo si na našich prodejnách pořiďte rámeček a do něj vložte jednu, nebo i víc fotek v koláži.

No a přestože si myslíme, že naše foto kiosky již znáte, pro jistotu jen připomínáme, že to jsou ty velké červené krabice, které najdete opravdu na každé naší prodejně.

Chci další valentýnskou inspiraci.

Přidat komentář