CEWE Fotolab
fotoobraz

Jak na kreativní design u vás doma: nezapomínejte na rohy!

Když navrhujte interiér u vás doma, často zapomínáme na kouty a rohy místností. Máme pro vás jednoduchý a krásný nápad, jak právě rohy místností skvěle využít.

Často opomíjená místa v bytě společně přeměníme na opravdové designové skvosty. Stačí, když využijete náš nápad a zvýrazníte je umístěním CEWE FOTOOBRAZŮ do rohů. Funguje to však nejen pro vnitřní kouty – ale také rohy, které vyčnívají do místností, a které díky tomu přitáhnou všechnu pozornost vašich hostů.

Přes náš program CEWE fotosvět si můžete objednat své vlastní fotoobrazy rovnou i s vhodným rámem.

Do vnitřních rohů patří světlé rámy

Vnitřní rohy místností jsou obvykle méně světelné, proto je dobré do nich umístit světlé fototgrafie se světlými rámy. V tomto případě doporučujeme pověsit obrazy z fotek dál od sebe a nebo když už, tak je objednat i s paspartou. Takto bude temnější kout působit méně přeplněně a každý motiv bude mít dostatek prostoru.

Při tomto vzdušném zavěšení můžete foto motivy různě namíchat. Můžete rozmanitě kombinovat i rámy. Tato dekorace ale vypadá nejlépe, když zůstanete u jednoho barevného odstínu. Například potréty lidí nakombinované v šedých nebo béžových tónech. Díky světlým tónům budou snímky působit decentně.

Je čas si pohrát s černobílými snímky

Vnější rohy jsou všeobecně světlejší a lépe osvětlené než ty vnitřní, jednoduše proto, že nepohlcují tolik světla. Ideální jsou pro černobílé fotky s černými rámy. Díky podobným tónům působí celkový obraz velice harmonicky.

TIP: Zkombinujte fotografie a vhodné motto – celá galerie bude vypadat mnohem více zajímavě a hlavně originálně. Výborně se uplatní zejména motivy krajinek a architektury nebo portréty.

Uspořádejte vnější roh bez mezer

Na vnějším rohu obývacího pokoje visí různé nástěnné malby se zlatými rámečky.

Vnější roh slouží jako osa, která dodává pevný bod chaosu, který je jen zdánlivý – kompozici budete mít předem dobře promyšlenou.

Pro vnější rohy volte rámy v jednotných barvách, aby se do celého konceptu místnosti šikovně zakomponoval i roh. Pamatujete na hru Tetris? Pokud ano, obrazy můžete klidně uspořádat do „organizovaného chaosu“, podobně jako v té hře. Roh bude sloužit jako osa a proto nebudou fotky působit příliš rušivě. Barvu motivů zvolte tak, aby se hodila k vašemu interiéru a ostatním dekoracím, které máte doma. Ač se to nezdá, mimořádně harmonicky vypadá, když pověsíte nástěnné fotoobrazy těsně k sobě bez mezer. Namísto toho použijete paspartu v rámu, abyste snímky od sebe oddálili.

TIP: Obrazy pověste směrem od rohu a s většími rozestupy od sebe, protože takhle můžete lehce naaranžovat rámy těsně vedle sebe.

Přejeme vám spoustu zábavy a hlavně, ať se vám vše podaří!

Přidat komentář