CEWE Fotolab

Tipy na zajímavé kalendáře

Fotokalendář je krásný produkt, ve kterém se můžete realizovat podobně jako ve fotoknize. Můžete využít celou řadu funkcí z programu, kterými vytvoříte opravdu nádherné listy jednotlivých měsíců.

Můžete však vytvořit i jednoduchý kalendář s jednou fotografií na listu a soustředit se na co nejlepší využití kalendária. Takové kalendáře Vám chci nyní představit.

První z nich je rodinný kalendář. Kalendárium je složené ze 4 sloupců, do kterých si můžete zapisovat pro každého člena rodiny nějaké poznámky:

  • svátky
  • narozeniny
  • významné události
  • různé úkoly a záležitosti k vyřízení

Poznámky do kalendária můžete vkládat již při tvorbě kalendáře v programu: pomocí textového pole, které vložíte k příslušnému datu.

Nebo do již hotového kalendáře lze dodatečně psát aktuální úkoly pro jednotlivé členy rodiny.            

Ti, kteří kalendář v minulých letech již jednou objednali, se k němu rádi vracejí i v dalších letech.

Rodinný fotokalendář  Rodinný kalendář 

Zápis do kalendária
Druhým typem je kalendář s kalendáriem, do kterého můžete vkládat i malé fotografie těch lidí, kteří mají ten den narozeniny nebo svátek.

 

Foto v kalendáriuPřímo v programu si otevřete tabulku na celý rok a doplníte potřebné údaje pro jednotlivé dny v roce. Přidat můžete i fotografii. Tyto poznámky se pak objeví přímo v kalendáriu.

 

Poznámky se v programu uchovávají v paměti a můžete si je otevřít i v různých druzích kalendářů.

Fotky v kalendáři

 Takový kalendář je velmi osobní a použijete-li jej jako dárek, obdarovaný jistě ocení jeho originalitu i práci, kterou jste si s jeho vytvořením dali.

Přidat komentář