CEWE Fotolab

Téma webináře: Jak na CEWE FOTOKNIHU pro začátečníky

Obdivujete na návštěvách u přátel fotoknihy z vlastních fotografií? Rádi byste si vytvořili svoji fotoknihu, ale netroufáte si na to? S naším online kurzem s tématem Jak na CEWE FOTOKNIHU pro začátečníky se naučíte, jak jednoduše a snadno knihu vytvořit.

Co je CEWE webinář?

Jde o školící online kurz, který vás snadno a rychle naučí, jak fotoknihu z vlastních fotografií sestavit. S CEWE webinářem se navíc můžete vzdělávat z pohodlí domova. Stačí vám k tomu vaše fotografie, chuť do tvoření a 20 minut vašeho času. Sestavení fotoknihy zvládne s naší pomocí opravdu každý.

instalace, program

Fotografie, které chcete do fotoknihy použít si nahrajte do jedné složky třeba na plochu vašeho počítače. Budete k nim mít tak snazší přístup, než abyste je po různých složkách hledali v průběhu kurzu.

Aktuální téma webináře

V tomto díle online kurzu CEWE webináře se budeme věnovat úplným začátkům, proto je tento díl určen (nejen) pro úplné začátečníky. Termín je naplánován na 25.6. 2020 od 18:30h a téma je Jak na CEWE FOTOKNIHU pro začátečníky.

  • stažení, instalace programu CEWE Fotosvět
  • základní funkce
  • vkládání fotografií / pozadí, textů, klipartů
  • uložení projektu a jeho opětovné otevření
webinář

Stažení, instalace programu CEWE Fotosvět

Začneme opravdu od úplného začátku. Ukážeme vám, jak stáhnout a nainstalovat objednací program CEWE Fotosvět. Ten je určen pro všechny operační systémy – Windows, Apple MAC i Linux.

Funkce nápovědy je nyní přidána do každého kroku návrhu a jediným kliknutím najdete odpovědi na nejčastěji kladené otázky.

Přihlásit se na CEWE webinář

Základní funkce

Prvním krokem je zvolení vhodného formátu fotoknihy. Záleží na tom, jaké fotografie chcete do fotoknihy použít – svatební fotokniha bude mít pravděpodobně jiný formát než třeba rodinná kuchařka s recepty nebo fotokniha se záběry z narozeninové oslavy.

typy papíru, fotosvět

Důležitý je i výběr zvoleného typu papíru. Klasická knižní nebo plochá vazba? Jakou vybrat vám poradí naše lektorky.

Přihlásit se na CEWE Webinář

Vkládání fotografií / pozadí, textů, klipartů

Jak vkládat fotky na stránky, jaké zvolit rozvržení nebo jak stránky přidat se dozvíte v této části online kurzu. Doplnění stránek o texty nebo kliparty bude dalším námětem, který určitě oceníte. Dobře zvolené kliparty nebo pozadí dodají vaší fotoknize na vyjímečnosti.

cewe fotokniha, fotokniha

Nástroj text nabízí mnoho možností, jak může text vypadat – velký výběr fontů, velikost textu, barva textu, nebo barva kontury písmen a zarovnání.

Uložení projektu a jeho opětovné otevření

Sestavit fotoknihu na „první dobrou“ se povede málokomu. Nebo přesněji, málokdo má na to najednou dost času. Velkou výhodou našeho softwaru je právě možnost uložení rozpracovaného projektu.

cewe fotokniha, fotokniha

Kdykoliv během tvoření si můžete fotoknihu uložit a nemusíte tak mít strach, že byste o svoji práci přišli. Naše lektorky vám ukáží, jak fotoknihu uložit, pojmenovat, v průběhu tvorby ukládat a pak opět otevřít.

Přihlásit se na CEWE Webinář

Přidat komentář