CEWE Fotolab
fotosvět, cewe fotosvět, program, počítač

Téma webináře: Jak na CEWE FOTOKNIHU pro pokročilé?

Jedinečný CEWE webinář, díky němuž se snadno a rychle naučíte, jak sestavovat fotoknihy a další produkty z vlastních fotografií, vysíláme na našem Youtube kanále CEWE.cz každý týden a každý díl se věnuje určitému tématu. Naše lektorky vám názorně ukáží a poradí, jak svou fotoknihu vylepšit, aby splnila vaše představy.

Co je CEWE webinář?

CEWE webinář je online školící kurz, kde vám naše lektorky jednoduchými a názornými video kurzy ukáží funkce a jiné vychytávky v našem objednacím programu CEWE Fotosvět. Online kurz je zcela ZDARMA, stačí se přihlásit a můžete se vzdělávat přímo z pohodlí vašeho domova.

webinář

Počítač, stažený náš program CEWE Fotosvět a cca 20 minut vašeho času – to je vše, co ke sledování online webináře budete potřebovat.

Aktuální téma webináře

V následujícím díle online CEWE webináře, který je naplánován na 18.6. od 17:00 se budeme věnovat tématu Jak na CEWE FOTOKNIHU pro pokročilé:

  • Nastavení programu ve Funkci „možnosti“
  • Vkládání videa a další využití videozáznamu
  • funkce „ASISTENT“
  • Designové prvky a další

Když se budete chtít v průběhu online kurzu na cokoliv zeptat, s úvodním slovem DOTAZ můžete napsat do chatu a naše lektorky Hana a Denisa vám vaše otázky rády zodpoví.

Termíny CEWE Webinářů na červen

  • 18.6. 2020 od 18:30 – Jak na CEWE FOTOKNIHU pro pokročilé
  • 22.6. 2020 od 17:00 – Použití parciálních laků, tvarování fotografií
  • 25.6.2020 od 18:30 – Jak na CEW FOTOKNIHU pro začátečníky

Přihlasit se na CEWE webinář

Nastavení programu ve Funkci „možnosti“

V tomto tématu probereme možnosti nastavení programu. Jak nastavit místo uložení vašich fotografií, nastavení prezentace nebo nastavení fotografií a další šikovná nastavení.

cewe fotosvět

Možnosti najdete přímo na úvodní stránce programu CEWE Fotosvět na liště a dozvíte se třeba, jak zobrazit fotky, které máte uložené na Facebooku nebo na Googlu.

Stáhnout objednací program a vyzkoušet ho

Vkládání videa a další využití videozáznamu

Vkládání krátkých videí do fotoknihy a jejich další využití ve vašem výtvoru probereme také, takže jestli nevíte jak na to, nenechte si tento díl ujít.

video cewe fotokniha, video v knize

Vkládání videí do fotoknihy fyzicky možné není, ale lze vložit jednotlivé obrázky z videa nebo QR kód. Pomocí něj si video kdykoliv přehrajete pomocí chytrého telefonu nebo tabletu.

Funkce „ASISTENT“

Tato velmi užitečná funkce je hojně využívaná, jestliže nemáte tolik času na tvorbu fotoknihy, nebo se vám jednoduše nechce. V tomto díle Webináře vám ukážeme, jak funkci „Asistenta“ maximálně využít.

asistent

Asistent vás povede krok po kroku a fotoknihu vytvoří jednoduše za vás.

Stáhnout programpřihlasit se na CEWE webinář

Designové prvky a další

V programu CEWE Fotosvět najdete velké množství designů a jaká kouzla se s nimi dají dělat vám během tohoto dílu ukáží naše odborné lektorky.

hps, pc, počítač, program,, cewe fotosvět

Naučíte se, jak designy efektivně a kreativně ve fotoknize využít, aby byla se fotokniha stala skvostem ve vaší knihovně.

Doufáme, že jsme vás dostatečně inspirovali a třeba se stanete pravidelnými diváky našeho online kurzu CEWE webináře. Díky tomu se zanedlouho vyrovnáte možná i našim odborným lektorkám 🙂

Přidat komentář