CEWE Fotolab
káva

Oslavte Den kávy stylovým originálním hrnkem

Zanedlouho všichni milovníci kávy oslaví oblíbeným typem kafe Mezinárodní den kávy, který se každoročně slaví první říjnový den 1.10. po celém světě. A třeba zrovna taková ranní káva nejlépe chutná z oblíbeného hrnku. Máte ten svůj jedinečný, oblíbený a pro každého jiného zapovězený? Že ne? Tak to byste možná měli napravit.

Zanedlouho všichni milovníci kávy budou slavit mezinárodní Den kávy, který připadá na 1.10.,

Hrnek bílý

Největší klasika mezi hrnky. Bílá barva hrnku je univerzální a tak můžete použít jak barevnou, tak černobílou fotku – obě varianty budou vypadat skvěle. Co třeba použít povedenou fotku s vašimi dětmi? Každé ráno vám hrnek připomene, jak skvělé děti máte.

hrnek
Hrnek bílý s vlastní fotografií

Na hrnek můžete vložit nejen fotku, ale můžete ji umístit i do designového rámečku nebo doplnit text nebo klipart. Na výběr jich máte hned několik.

Objednat bílý hrnek s vlastní fotkou

Hrnek Latte

Hrnek Latte nabízíme ve dvou velikostech velký o objemu 420ml a malý o objemu 320ml.

Latte hrnky jsou ideální pro panoramatické snímky, ale to vůbec neznamená, že nemůžete použít jiné fotky. A pokud zvolíte designový rámeček, můžete použít i více fotek.

Vytvořit a objednat originální latte hrnek s vlastní fotkou

Hrnek porcelánový

Tenhle porcelánový hrnek je vyroben z kvalitního porcelánu, takže pro milovníky kávy a této keramické hmoty je ideálním spojením. Objem 320ml je tak akorát na ranní nebo i odpolední kafe s kámoškou.

Navíc ho jen tak nezničíte, tedy v případě, že ho nerozbijete 🙂 Je lakovaný, takže ho bez obav můžete umývat v myčce.

Navrhnout a vytvořit porcelánový hrnek můžete v našem editoru nebo v programu CEWE fotosvět, který je ke stažení zdarma na webu.

Plechový hrnek

Plecháček to je kultovní klasika! Milují ho celé generace a mít ho s vlastní fotkou? Tak to je „must have“ záležitost. Vydrží s vámi i dobrodružnou výpravu po horách a kafe z něj chutná naprosto skvěle.

hrnek
Plechový hrnek

S velkým výběrem designů, klipartů a fontů písem vytvoříte z plecháčku váš originální kousek, který vás může provázet opravdu kdekoli. Vybrat můžete opět i prázdné rozvržení a vložit jen fotky.

Vytvořit a objednat smaltovaný plechový hrnek

Oslavíte spolu s námi Den kávy originálním hrnkem? Pochlubte se nám na Instagramu s označením #cewecz nebo #fotolabcz

Přidat komentář