CEWE Fotolab
doručení

Objednejte si jakékoliv fotoprodukty a my vám je doručíme ZDARMA

V těchto dnech trávíme doma s rodinou spoustu času, máme tak dostatek prostoru na věci, na které si během roku nenajdeme čas. Využijte tyto chvíle volna k vytvoření fotoknihy nebo fotoobrazu. A my vám je doručíme ZDARMA až ke dveřím.

CEWE FOTOKNIHA z dovolené

Shrňte svoje nejzásadnější zážitky z minulého roku do CEWE FOTOKNIHY. Nebo ozdobte stěnu vašeho obýváku novým fotoobrazem třeba s jarním motivem. Nebo si nechte, konečně ;), vyvolat fotografie.

Možností, co z vašich vlastních fotografií vytvořit, je celá řada.

Objednejte si cokoli z naší nabídky fotoproduktů a doručení až domů při výběru partnera CEWE FOTOLAB budete mít ZDARMA. Objednávka musí přesáhnout hodnotu 500Kč a více.

CEWE FOTOKNIHA, program, HPS

Věděli jste že…

Co nevidět spouštíme novou verzi našeho objednacího programu CEWE Fotosvět. Najdete v něm řadu novinek a inovací, k ještě pohodlnějšímu tvoření. Tak nás sledujte a nezapomeňte stáhnout zdarma.

CEWE FOTOKNIHA

Říká se, že vše zlé je k něčemu dobré, využijte čas a vytvořte si knihu s vlastním příběhem. Vytvořit si ji můžete jednoduše pomocí našeho programu je jednoduchý a zcela zdarma.CEWE FOTOKNIHA

  • 9 formátů – mini, malá, kompakt panorama, čtvercová, velká A4, velká A4 panorama, XL, XXL panorama, XXL na výšku
  • 4 typy vazeb – tvrdá, měkká, sešit, kůže (šroubovaná)
  • 6 typů papíru – mat, premium mat, vysoký lesk, fotopapír mat, fotopapír lesk, fotopapír premium mat

Je z čeho vybírat, že? Tak hurá do toho a pokud si nebudete vědět rady, nezapomeňte, že náš zákaznický servis vám je k dispozici každý den i v těchto těžkých chvílích.

Po – Pá 9 – 18 h
So – Ne 10 – 18 h, včetně svátků
Telefon:
 +420 272 071 200
E-mail: info@fotolab.cz

Digitální fotografie

Pusťte se do třídění fotografií a udělejte si pořádek v archivech. Jak na to najdete v našem článku tady. Vyberte ty nejlepší snímky a nechejte je vyvolat, ZDARMA je doručíme až k vám domů.

fotografie, fotoalbum,

Na čas s rodinou, který strávíte tříděním a lepením do alb budete rádi vzpomínat a určitě při tom zažijete spoustu legrace 😉

Fotografie je možné z objednacího programu, nebo v našem on-line editoru na našem webu.

CEWE FOTOOBRAZY

Proč si neoživit stěny novými obrazy? Kdy jindy, když ne teď? Jaro je tady a právě teď je čas na změnu. Vytvořte si fotoobraz, je z čeho vybírat a my vám i ten největší doručíme ZDARMA až ke dveřím.

cewe fotoobraz od CEWE FOTOLAB

Vytvořte si originální fotoobraz z vlastní fotky, stačí vám jedna a objednat ji můžete pomocí našeho programu, který je ke stažení tady nebo ho objednat přes on-line editor na našem webu.

Fotodárky

I fotodárky vám doručíme ZDARMA až ke dveřím za stejných podmínek (tedy při nákupu nad 500 Kč). Zanedlouho jsou Velikonoce, tak mrkněte na velikonoční inspiraci. Tento rok budou mít asi jinou podobu, ale kdy jindy udělat radost nejbližším, když ne právě v těchto chvílích.

velikonoce,

POŠTOVNÉ ZDARMA platí na všechny objednané fotoprodukty v hodnotě nad 500 Kč a při zvolení partnera CEWE FOTOLAB. Objednejte si doručení až domů poštou nebo kurýrem.

Myslíme na vás a doufáme, že jsme vám touto nabídkou alespoň trochu zpříjemnili  současnou situaci 🙂

Přidat komentář