CEWE Fotolab

NOVÝ ROČNÍK SOUTĚŽE O NEJKRÁSNĚJŠÍ CEWE FOTOKNIHU

Začíná nový ročník soutěže, kde již 7. rok po sobě srovnáme zákaznické CEWE FOTOKNIHY a rozdáme spoustu skvělých cen!

Oblíbená soutěž CEWE FOTOKNIHA roku otevírá novou kapitolu. Právě teď je čas přihlásit do soutěže dojemné, radostné nebo inspirativní příběhy zákazníků, kteří si vytvořili vlastní knihu s fotografiemi a texty.

Jakou knihu mohu přihlásit?

Do soutěže se může přihlásit kdokoliv nehledě na formát nebo cenu knihy. Soutěž je otevřená opravdu všem! Po odeslání objednávky na svou fotoknihu se jednoduše přihlásíte na soutěžním webu. Pozor – s přihlášením své fotoknihy neotálejte příliš dlouho, do soutěže není možné přihlásit fotoknihy starší 30 dnů. Přečtěte si kompletní pravidla.

Olympus_OE-E-M10

Každý měsíc odměníme novým fotoaparátem Olympus dvě nejlepší CEWE FOTOKNIHY za uplynulých 30 dnů. Jednu z nich volí VIP porota, druhou určí výsledky online hlasování přímo v galerii na stránkách https://www.cewe-community.com/cz/galerie-fotoknih/

jak soutěžit

Do kdy přihlašovat své knihy?

Soutěž končí 31. prosince. Poté budeme znát jména a knihy všech 18 vítězů měsíčních kol a finalistů, z nichž jeden si odveze po jarním Velkém finále nový Peugeot 308.

Na finalisty navíc čeká speciální zážitek. Účastní se přímého přenosu TV NOVA, seznámí se s televizním štábem a uvidí, jak to funguje v zákulisí živého vysílání. V neposlední řadě se seznámí s naší VIP porotou a s dalšími inspirativními autory finálových fotoknih.

Odměna pro každého!

Abychom všem přihlášeným ihned udělali radost, připravili jsme si pro ně malou odměnu hned na začátku. Po přihlášení obdrží každý voucher se slevou na CEWE FOTOKNIHU v hodnotě 250 Kč.

Soutěž CEWE FOTOKNIHA roku 2016

Přidat komentář