CEWE Fotolab
Program na sestavení CEWE fotoproduktů

Nová verze kreativního programu je tu!

Představujeme vám novou verzi kreativního programu na sestavení a objednání fotoproduktů, která právě vychází! 

Co vylepšený program nabídne? Zcela nové uživatelské prostředí, přehledný a nápaditý design, mnoho nových produktů a funkcí. Pojďme si společně všechny novinky postupně projít!

Program na sestavení CEWE fotoproduktů

TIP: Pokud program máte v počítači již delší dobu, tak jednoduše aktualizujete na novou verzi pouhým spuštěním programu – ten se vás na aktualizaci zeptá a po vašem potvrzení se o vše postará za vás.

Nové produkty

V programu na sestavení fotoproduktů budete mít nově možnost si vytvořit a objednat fotografie Retro prints, CEWE KALENDÁŘ A5 panorama a oblíbené Adventní kalendáře s čokoládami kinder® nebo Ferrero schovanými pod fotkou, které jsou hitem Adventního času a Vánoc.

Kromě nich samozřejmě zůstávají stávající produkty z nabídky FOTOLAB.

Zajímavé novinky v programu také najdeme u nejoblíbenějšího produktu našich zákazníků – CEWE FOTOKNIHY.

Program na sestavení CEWE fotoproduktů

Nový sametový papír do knihy

nové verzi programu naleznete také již náš nejnovější typ papíru – sametový Fotopapír premium mat, který přináší zcela nový zážitek z listování a prohlížení.

Fotopapír premium mat

Stáhnout novou verzi kreativního programu na sestavení fotoproduktů ZDARMA

Nově od 4 stran navíc

Máte zaplněné všechny stránky vaší CEWE FOTOKNIHY a potřebovali byste ještě pár fotek přidat? Do teď bylo možné na konci knihy přidávat od 8 stránek, ale nově můžete již od 4.

Chceme vyjít našim zákazníkům vstříc – vždyť tuto novinku jsme zařadili právě na základě četných přání našich zákazníků.

Máte další nápady a tipy na vylepšení? Napište nám na marketing@cewe.cz

Nově 4 stránky do knihy navíc

Efektní lak na obálce knihy

Další zajímavou novinkou v programu, na kterou se mohou všichni tvůrci CEWE FOTOKNIH těšit, jsou efektní povrchové úpravy na obálce. O co jde? Když tvoříte svou knihu, tak je velmi důležitá titulní strana, která by měla upoutat a stručně a výstižně říct, co v knize najdeme.

S efektním lakem to zvládnete levou zadní. Na svou knihu můžete použít text s parciálním lakem: zlatým, stříbrným nebo klasickým lakem. 

Povrchové úpravy - parciální lak

Spousta nových efektů a funkcí programu

Naši vývojáři se neustále snaží vylepšovat uživatelské prostředí a funkce programu. Proto v nové verzi najdete mnoho nových efektů a funkcí, se kterými budete tvořit své knihy skoro jako profesionál.

Nové funkce programu

Registrujte se na školení s novým programem z domova a s dárkem navíc – nejbližší termín 12. 9. 2017 v 17.00

Přidat komentář