CEWE Fotolab

Nejlepší zakončení letošního eurotripu s CEWE FOTOKNIHOU Pure

Léto je v plném proudu a my se vsadíme, že z vás spousta vyrazila buď s přáteli nebo rodinou na eurotrip. A na co určitě nesmíte zapomenout, až se vrátíte?

Nejstylovější zakončení každého tripu je zaručeně CEWE FOTOKNIHA. A pro eurotripy a kratší roadtripy rozhodně volíme knihu Pure.

CEWE FOTOKNIHA Pure

Jste nerozhodní? Žádný problém!

S Pure nemusíte přemýšlet, jak velkou knihu vytvoříte, protože ať už cestujete 3 dny nebo týdny, vleze se vám do ní 22 fotek. Ani moc, ani málo, ale tak akorát.

CEWE FOTOKNIHA PURE

Minimalismus v hlavní roli

Vybírat můžete ze 7 designů obalů a 2 barevných provedení. Fotky v knize mohou být čtvercové menší, přes celé strany, nebo obdelníkové a stránky buď bílé nebo černé. Ať už zvolíte jakoukoli variantu, nešlápnete vedle. A mimochodem, všechny stránky jsou matné. Všechny jsou jednoduché a tato kniha je pro nás synonymem minimalismu a opravdového stylu.

TIP: Darujte Pure jako dárek. Každá kniha má svůj obal z recyklovatelného materiálu, který vypadá prostě úžasně. Stačí přidat mašli, nebo na obal napsat věnování a je to!

CEWE FOTOKNIHA PURE

A jak ji vytvoříte?

Purka má svoji mobilní appku, se kterou je objednání úplná hračka. Pro Apple ji stáhnete tady a pro Android zase tady. A kniha bude hotová do 10 minut.

Tak kam to bude? Paříž, Milán, Itálie? Postněte nám pak fotku vaší Purky na Instagram a nezapomeňte na hashtag #cewefotoknihapure

Krásné léto, váš CEWE FOTOLAB <3

Adéla Kožinová

Přidat komentář