CEWE Fotolab

Letní cashback OM SYSTEM – získejte až 5200 Kč zpět při nákupu fototechniky

V rámci programu cashback  OM SYSTEM od 18.května až do 16.července 2023 získáte peníze zpět při nákupu fotoaparátů a objektivů značky OM SYSTÉM na Fotolab.cz. To je skvělá zpráva pro všechny amatérské a profi fotografy, kteří si chtějí pořídit nejnovější vybavení za výhodnou cenu. 

 

Jak na to? Je to jednoduché. Stačí nakoupit fotoaparát na naších stránkách, pak se zaregistrovat do programu cashback  OM SYSTEM, vyplnit svoje údaje a vložit kopii účtenky. Za každý nákup obdržíte určité procento zpět. Čím více investujete do svého vybavení, tím větší peněžní odměnu získáte. Například, při koupí špičkového Olympus OM-D E-M1 Mark III se vám na účet vrátí až 5200 Kč a za Olympus OM-D E-M1X vám přijde zpátky 2700 Kč. Peníze dostanete do 30 dnů od schválení žádosti. 

 

Pořiďte si OM System OM-1 

Vlajkovou loď OM systému, první Micro 4/3 fotoaparát s vrstveným snímačem lze označit za průlomový. OM System OM-1 si od svých předchůdců ponechává to nejlepší a přichází s řadou příjemných změn.

Ultrarychlý autofokus: Fotoaparát disponuje rychlým a přesným autofokusem, který je schopen snadno sledovat pohybující se objekty a zachytit ostrost v různých situacích. To je obzvláště užitečné při fotografování akčních scén nebo sportovních událostí. 

Elektronický hledáček: poskytuje živý náhled snímku s informacemi o expozici, vyvážení bílé a dalšími nastaveními. Tento hledáček umožňuje přesnou kompozici a kontrolu nad výsledným snímkem. 

Výkonný obrazový procesor: OM-D System OM-1 je vybaven pokročilým obrazovým procesorem, který umožňuje vysokou kvalitu obrazu a zpracování snímků s vysokou rychlostí. Nabízí vynikající ostrost, bohatý dynamický rozsah a přesnou reprodukci barev. 

Přidat komentář