CEWE Fotolab
Petra Veselá Cesta za snem v CEWE laboratoři

Jsme rádi, že můžeme podpořit Petru Veselou společně s vámi

U nás v CEWE FOTOLAB se snažíme neustále podporovat různé charitativní projekty i jedince, kteří to v životě neměli zrovna lehké. Tragický osud před několika lety postihl i Petru Veselou a my jsme rádi, že společně s vámi můžeme Petře život trochu zpříjemnit. 

Osud Petře opravdu nepřál

Když jela Petra s rodiči v létě 2008 na zápis na vysokou školu, kolemjedoucí auto nezvládlo řízení a od svodidel se odrazilo přímo do auta, ve kterém Petra seděla…

Zakoupením jakéhokoli CEWE KALENDÁŘE podpoříte Petru Veselou. Chcete si sestavit ten svůj třeba jako vánoční dárek? Více zde.

Dodnes má v živé paměti, jak se auto kutálelo, jak zůstala viset na pásech, vzpomíná si na přílet vrtulníku i na to, co se ji tehdy honilo hlavou: že se už možná na nohy nikdy nepostaví. Tehdy ji ale nenapadlo, že by to mohlo být ještě horší…

S Petrou v CEWE laboratoři, kde všechny kalendáře vznikají

Petra nejprve v nemocnici nemohla hýbat žádnou částí svého těla kromě očí. Postupně začala hýbat pažemi, rukama a krkem, ale dodnes neovládá prsty, trup a celou spodní část těla…

Přestože dříve velmi aktivní dívka najednou nebyla schopná se sama o sebe postarat, bojovala a bojuje dál.

Nikdy nepropadla zoufalství…

Petra dnes jezdí na handbiku a díky tomu, že jí doma vymysleli speciální držák na štětec, může i malovat obrazy. Dělá modelku na charitativních akcích, pomáhá seniorům s tréninkem paměti a pracuje jako projektová manažerka pro organizaci Cesta za snem.

CEWE spolupráce s Petrou Veselou
Se svým kalendářem v CEWE laboratoři

Sestavila si vlastní CEWE KALENDÁŘ

Petra namalovala několik opravdu nádherných obrazů. Přestože maluje bez citu v rukou, bez pevného úchopu a s minimální hybností, tvoří krásná díla. Malování je pro ni, jak sama říká, terapií psychickou i fyzickou, i když to někdy dost bolí.

Když viděla, že je o její malby zájem, rozhodla se vytvořit kalendář, do kterého vložila několik svých maleb.

Náhled do Petřina kalendáře…

Vytvořte i vy svůj CEWE KALENDÁŘ a pomáhejte s námi

Na každém kalendáři vyrobeném v naší laboratoři najdete fotografii Petry Veselé s odkazem na její příběh

Poskládejte si i vy svůj kalendář. Může být z maleb, z fotek, z čehokoli co do něj vložíte.

Z každého vašeho osobního CEWE KALENDÁŘE jde část výdělku Petře. Vytvořením kalendáře tak můžete udělat radost hned několika lidem. Obdarovanému, Petře a i sobě z dobrého skutku.

Už máte objednaný ten svůj? Začít tvořit můžete zde.

komentář

  • Dobrý den, je prosím možno zakoupit kalendář s obrazy, které Petra vytvořila – Cesta za snem?