CEWE Fotolab

Jak nejlíp uchovat vzpomínky ze svatby?

Svatba byla, nebo bude jednoznačně jeden z nejdůležitějších dnů ve vašem životě. Jak ale naložit s těmi nejkrásnějšími vzpomínkami?

1. Jedinečné vzpomínky ve velkém formátu

CEWE OBRAZ

Obrazy. Jsou nestárnoucí a u vás doma budou jako třešnička na dortu. Vyberte jakoukoli velikost a povrch, v nabídce máme 24 tipů obrazů.

Jdu mrknout na obrazy!

2. Nejosobnější kniha vašeho života

Svatební CEWE FOTOKNIHA

Kniha plná vašich nejlepších vzpomínek. Vložte do ní profi svatební fotky i momentky od vašich nejbližších, uvidíte, jak rádi se ke knize budete vracet… a vydrží vám věky!

CEWE FOTOKNIHU si vytvoříme!

3. Tu nejlepší fotku rovnou na telefon

CEWE KRYT

Máte nějakou oblíbenou? Detail svatební kytky, nebo první polibek? Ta nejlepší fotka si zaslouží, aby s vámi byla všude! A co si budeme povídat, to s telefonem asi bude,… 🙂

Nový kryt beru!

4. Super designové svatební hexxas

HEXXAS

Hexxas jsou mezi našimi obrazy novinkou! A my se jí stále nemůžeme nabažit. Chcete se svými svatebními fotkami vytvořit něco opravdu hravého? Hexxas jsou správná volba!

Jdu do hexxas!

5. Klasika v moderní verzi

CEWE ART PRINTS

Fotky, kdo nemiluje fotky? Můžete z nich vystřihovat, vlepit je do alb, nebo pověsit na zeď. A my pro vás máme tip na ty nejoriginálnější. ART PRINTS, ze kterých vyberete různé rámečky a můžete připsat i text!

ART PRINTS se mi líbí!

Ať už vyberete cokoli, jedno je jasné. Rozhodně nešlápnete vedle. Svatební vzpomínky vás budou těšit ještě dlouho, tak je hlavně nenechejte tvrdnout na paměťových kartách. 🙂

Přidat komentář