CEWE Fotolab

Jak na to: Inspirace na krásnou fotoknihu o cestování podle vítězky CEWE FOTOKNIHY roku

Chcete si vytvořit fotoknihu z vašich cest nebo výletů, ale nevíte, jak by měla vypadat? Jedna z vítězných fotoknih z právě ukončeného ročníku soutěže CEWE FOTOKNIHA roku by vás mohla inspirovat.

Představujeme vám vítěznou CEWE FOTOKNIHU roku v cestovatelské kategorii od Veroniky Patalášové z Trnavy. Její minimalistické pojetí fotoknihy okouzlilo VIP porotu natolik, že se oprávněně stala výherní. A může to být pro vás inspirace, jak právě tu vaši fotoknihu vytvořit.

Prolistovat vítěznou fotoknihu si můžete tady

V jednoduchosti je krása

Veronika zvolila jednoduchý styl, který nechal vyniknout krásným fotkám krajin ze Slovenska a krátké popisky na některých stránkách slouží jako informace o oblíbených místech autorky. Jako pozadí je zvolena jednoduchá kombinace bílé a černé barvy, která jednoduchost jenom podtrhuje.

Pokud i vy máte rádi minimalistický styl, nechejte se vítěznou fotoknihou inspirovat.

U stránky s vlčími máky autorka použila nástroj transparence, který vám dovolí zprůhlednit fotky nebo barevné prvky, jako v tomto případě, kdy autorka částečně zprůhlednila bílý obdélník, kam zároveň umístila text.

Stáhnout program CEWE fotosvět a vytvořit fotoknihu

Co o své fotoknize prozradila vítězka?

A jaká byla výhra?

Vítězná fotokniha v cestovatelské kategorii získala zájezd pro dva do New Yorku od společnosti BUBO v hodnotě 50 000 Kč.

Stáhnout program CEWE fotosvět a vytvořit fotoknihu

Přiučte se na online kurzu

webinář

Přihlaste se zdarma na online kurz našeho CEWE webináře, kde se budeme věnovat právě tématu cestování – 8.7.2021 v 17:00 Jak sestavit cestovatelskou fotoknihu
Online kurz je zcela ZDARMA a v nabídce najdete i další témata CEWE webinářů.

Stáhnout program CEWE fotosvět a vytvořit fotoknihu

Přidat komentář