CEWE Fotolab
cewe fotokniha

Jak na dokonalou CEWE FOTOKNIHU pro babičku a dědu?

Když babička s dědou svá vnoučata dlouho nevidí, je to pro obě strany náročné a smutné. V těchto chvílích nejsou osobní setkání časté, ale v neobvyklých časech jsou zapotřebí neobvyklé nápady. A my jich pro vás máme hned několik.

Díky CEWE FOTOKNIZE jim můžete kreativním způsobem sdělit, že na ně myslíte a těšíte se, až spolu zase vyrazíte na výlet nebo spolu něco vyvedete. Mimochodem navrhování a tvoření fotoknihy bude pro vaše děti zábava a tvůrčí aktivita zároveň. Uvidíte sami, jak je bude bavit vybírat do knihy fotky nebo kliparty.

Snadné objednání CEWE FOTOKNIHY online

Nejdůležitější je, že nejde o vytvoření dokonalého fotoalba, ale o to, abyste prarodičům sdělili, že je máte rádi.

Začněte vyprávět příběh

Než začnete s tvořením, popřemýšlejte společně s dětmi, jak chcete, aby fotokniha vypadala. Líbí se vám, jak dědeček vypráví vtipné příběhy? Nebo když babička vypráví pohádky a vzpomíná na příhody? Máte nějaké rodinné průpovídky? Pomocí fotek vyprávějte, jak vypadá návštěva prarodičů a zážitky s nimi.cewe fotokniha

„Probudíte“ krásné vzpomínky a děda s babičkou budou mít zároveň obrovskou radost, že vás zase vidí, i když v tuto chvíli jen prostřednictvím fotoknihy.

Tvořte společně s dětmi

Tento kreativní nápad vyžaduje plné nasazení a odhodlání celé rodiny: nakreslete jednotlivá písmena a věty na listy A4 a vyfotografujte své děti po jednom tak, jak drží písmena a pošlete tak prarodičům „hlášení“, že se máte dobře 🙂

fotokniha, cewe fotokniha

Čtvercový formát usnadňuje uspořádání, proto zvolte CEWE FOTOKNIHU velikostí XL, která disponuje mírami 30×30 cm nebo menší variantu – čtvercovou fotoknihu o rozměrech 21×21 cm.

Stáhnout objednací program a začít tvořit.

Zkuste to originálně

Místo rukou můžete použít dětské nohy. Jsou ideální pro to, aby babičce a dědovi řekly, jak moc je máte rádi.

Chcete-li to provést, v závislosti na počtu dostupných dětských nohou, napište na jejich chodidla jednotlivá slova barvou na tělo nebo obličej a vyfotografujte je všechny vedle sebe, aby byla zpráva snadno čitelná a obličeje dětí byly vidět na pozadí.

cele fotokniha, děti, xl kniha, formát XL, čtvercová fotokniha

Umístěte obrázek na dvojitou stránku ve vaší CEWE FOTOKNIZE, protože dvě čtvercové strany vedle sebe vytvářejí krásné panorama, které je pro tento obrázek jako stvořené.

Vhodný formát je důležitý

CEWE FOTOKNIHA ve čtvercovém formátu je ideální pro kombinaci fotek, které vyfotily děti s fotografiemi, které jste vyfotili vy. Nechte děti, aby napsali vzkaz pastelkami nebo voskovkami na papír, ten pak můžete snadno vyfotografovat nebo naskenovat a použít je ve vaší fotoknize.cele fotokniha, děti, dětská

Zkuste na jednu stranu umístit kresby vašich dětí a na stranu druhou fotografii, nebo vzkaz. Kombinace fotografie a kresby dodá osobní nádech a prarodičům na první pohled řekne mnohem víc, než spousta slov.

Stáhnout objednací program a začít tvořit

Víc než jen fotografie

Kombinovat malůvky nebo texty vašich dětí s fotkami můžete třeba i při vaření, jednoduše se během této aktivity vyfotografujte a vložte do něj textové pole, které třeba říká: „Společně nám to jde nejlépe“. rodina, rodinné, vaření,

Společné chvíle jsou to nevzácnější – společně jíst zmrzlinu nebo jít na procházku, sledovat vaši oblíbenou show nebo se učit vázat tkaničky a dělat domácí úkoly – ať už dělají vaši prarodiče dělají s dětmi cokoli, zdokumentujte to ve CEWE FOTOKNIZE a uvidíte, že budou mít velikou radost.

Navíc můžete zpestřit stránky aktuálními záznamy z každodenního rodinného života. Koneckonců jde o to, aby se babička a děda „zúčastnili“ dění a aby věděli, že i přesto, že se nemůžete vidět, jsou součástí vašeho života i po dobu karantény.

Stáhnout objednací program a začít tvořit

Máme i jiné formáty

Jak jsme již zmiňovali, nejlépe se umisťují fotografie do čtvercového formátu, ale záleží samozřejmě na vás, jaký formát je pro vaši jedinečnou fotoknihu ten pravý.

fotokniha, cewefotokniha, formáty

Doufáme, že jsme vám poskytli trochu inspirace a nápadů, jak potěšit prarodiče i v tomto nelehkém čase a budeme se těšit na vaše komentáře a ukázky vašich krásných CEWE FOTOKNIH 🙂

Přidat komentář