CEWE Fotolab

Tipy na fotodárky ke Dni matek

Den matek je svátek, kdy máte možnost poděkovat vaší mamince za vše, co pro vás kdy udělala. Je rozšířen po celém světě a v České republice

Všechny maminky si zaslouží malé překvapení, proto jsme pro vás sestavili pár tipů na originální fotodárky, kterými se můžete nechat inspirovat, a udělat tak své mamince radost.

 Vaše maminka zajisté ocení, když si jednou za čas najde chvilku sama pro sebe. Skvělý dárkem pro ni může být například hrneček, ze kterého si vychutná svou oblíbenou kávu nebo čaj. Neztrácejte čas výběrem sériově vyráběných hrnků, raději vytvořte originál s vlastní fotografií, možno přidat i text s věnováním.

Hezký dárek může být i nový obal na mobilní telefon. Prémiový společník pro chytrý telefon má dvě hlavní charakteristiky. Za prvé ho zdobí oblíbený motiv, za druhé chrání telefon před poškrábáním. Vytvořte si kryt na telefon dle svého přání, vložením dětské fotografie nebo snímku domácího mazlíčka, určitě svou maminku potěšíte.

Sestavení a objednání fotodárků online zde

A co něco praktického do kuchyně? Třeba novou grilovací zástěru a tašku na nákup.

Teplé jarní dny lákají na zahrádky k večernímu grilování a zahradním party. Zástěra vám nabídne velký prostor pro vaše fotografie či obrázky.

Prostorná taška, do které se v klidu vejde nákup, věci na cvičení či všechno, co potřebujete na delší cestu. Je vyrobena z polyesteru a má pevná ucha, která se příjemně drží i při větší zátěži.

Poděkujte mamince prostřednictvím dárku, který vyjádří vaše city. Například krásný oboustranný polštářek s veselou fotografií dětí. Materiál je jemný a příjemný na dotek a můžete si vybrat ze tří různých velikostí těchto unikátních mazlících polštářků. Díky tisku obrázku hluboko do vláken vydrží váš oblíbený polštářek dlouho pestrý a lákající k relaxaci.

Ať zvolíte jakoukoliv z nabízených možností, přesto nezapomeňte i na hezkou kytičku. K ženě a mamince zvlášť květina prostě patří.

Přejít na nabídku fotodárků

Přidat komentář