CEWE Fotolab

GoPro představuje cenově dostupnou novinku GoPro HERO

Společnost GoPro přichází se zajímavou novinkou – akční kamerou na první pohled podobnou vlajkové lodi GoPro HERO6 i jejímu předchůdci HERO5, ale s lehce „osekanými“ funkcemi. Co je na ní tedy tak zajímavého? Cena! Pořídíte ji totiž za téměř poloviční cenu, než vlajkovou loď GoPro HERO6.

Co dostanete za téměř poloviční cenu?

Nová, cenově dostupná akční kamera GoPro
Srovnání aktuálních modelů GoPro

Nízká cena je samozřejmě vykoupená několika omezeními. Maximální rozlišení videa je 1440p při 60 snímcích za sekundu (oproti 4k 60p u GoPro HERO6), Rozlišení fotografií je 10 Mpx, místo 12 Mpx u vyšších modelů. Sériové snímání má pouze jednu volbu, a to 10 fps. Na druhou stranu novinka od vyšších modelů přebírá 2 dotykový LCD displej, ovládání hlasem, digitální stabilizaci videa, ale také tělo stejné jako má GoPro HERO5 i HERO6, které je voděodolné až do hloubky 10 m bez potřeby jakéhokoliv dalšího voděodolného pouzdra.

Video sestříhá za vás

Zajímavé je, že i přes jistá drobná omezení oproti vyšším modelům, GoPro HERO nabídne klíčovou funkci QuikStories, která automaticky synchronizuje pořízené fotky a videa do vašeho chytrého zařízení a sama z nich poskládá video. Na vás je pouze zvolit efekt a doprovodnou hudbu, která se vám líbí nejvíc. Hotové video pak můžete ihned snadno sdílet. O jednoduchosti funkce se můžete přesvědčit na videu níže.

Podle nás je tato novnika skvělou volbou pro lidi, kteří nemají tak vysoké nároky na nejmodernější specifikace videa, ale ocení kvalitní a odolnou akční kameru se snadným ovládáním, spoustou užitečných funkcí a širokým výběrem kompatibilního příslušenství.
A co na nové GoPro HERO říkáte vy?

Přidat komentář