CEWE Fotolab
fotoobrazy

Originální galerie z fotoobrazů pro jakýkoli interiér

Říká se, že doma je doma. A protože jsme poslední rok trávili především ve svých domovech, je důležité, abychom se tam cítili co nejlépe. Nechte se námi inspirovat, jak si domov zútulnit pomocí fotoobrazů z vlastních fotek.

fotoobraz, galerie

Udělejte si čas a vyberte z paměti počítače nebo mobilu nejhezčí momenty. Vyzdobte si stěny u vás doma fotoobrazy, v nabídce jich máme celou řadu:

fotoobraz, galerie

Mezi nejoblíbenější motivy budou patřit určitě společné rodinné fotografie nebo originální plakáty s vaším oblíbeným mottem. I díky tomu se budete doma cítit příjemněji.

Fotoobrazy barevně slaďte

Výběr použitých barev na stěnách i barva doplňků u vás doma jsou velice důležité. Jsou klíčové, protože barvy ovlivňují naši náladu, uklidňují nás či naopak dodávají energii k práci nebo studiu. Výběru barvy rámu a barevného podání fotek proto věnujte maximální péči, aby spolu vše krásně ladilo.

fotoobraz, galerie

Obrazy nemusí být jen na stěně

Fotoobrazy nemusí být nutně pověšené pouze na stěnách. Zarámované obrazy nebo foto na plátno můžete položit i na poličky, komodu nebo pracovní stůl či stůl v dětském pokoji (tedy v případě, že už máte větší děti :)).

galerie, fotoobraz

TIP: Máte nad pracovním stolem nástěnku? Zkuste vedle ní pověsit i jeden nebo klidně i více obrazů. Uvidíte, že se vám bude pracovat mnohem příjemněji.

Důležité je i pozadí

Bílé stěny budou mnohem útulnější, když na ně pověsíte pár vašich nejhezčích vzpomínek. Nemusíte mít ale obavy ozdobit ani ty barevné. Jemné barevné odstíny na stěnách se dají dobře doladit s barevnými tóny na fotkách.

galerie, fotoobraz

V případě, že máte tmavé stěny, umístěte fotografii do rámu s bílou paspartou. A světlejší zvolte i rám. Fotka ve světlém rámu s paspartou na tmavé stěně krásně vynikne.

Pro milovníky symetrie a minimalismu 

Pro všechny, kteří milují minimalismus a jednoduchost máme jednoduchý tip: vyberte si fotoobrazy stejných rozměrů a zavěste je symetricky vedle sebe. Na stěnu pověste obrazy ve stejné výšce a vzdálenosti. Nezapomeňte, že obzvlášť tady platí dvakrát měř, jednou řež.

galerie, fotoobraz, fototgrafie

Minimalistického stylu dosáhnete pokud použijete například černobílé fotografie. Skvěle vypadají fotky architektury.

Všechno nemusí být podle pravítka

Chaos může být atraktivní a když je takzvaně organizovaný může působit i přitažlivě. Asymetrie vnáší do prostoru určité povzbuzující napětí. Pomocí fotoobrazů vytvořte jeden kompletní celek a použijte k tomu obrazy v  různých rozměrech. Jednou z možností je umístit ten největší doprostřed a kolem něj postupně umístit další, menší fotoobrazy.

galerie, fotoobrazy

TIP: Pro lepší představu si z novin nastříhejte obrazy stejné jako ty skutečné a na podlaze si můžete vyzkoušet různá rozvržení. Až najdete tu správnou, nalepte papírové obrazy na stěnu přesně tam, kde budou viset. Papírové obrazy klidně do zdi přitlučte hřebíčky, abyste měli jistotu, že je neprohodíte.

Vyzkoušejte moderní šestiúhelníky

Znáte je? Moderní hexxas jsou originální a představují kreativní řešení pro vaše fotoobrazy. Fotky na šestihranných dlaždicích dodají vašim motivům neotřelý vzhled. Naaranžujte svůj nejhezčí moment na stěnu jako vícedílný prvek. Nebo z hexxas vytvořte kreativní koláž v neobyčejných barvách.

galerie, hexxas, fotoobrazy

Přejeme vám spoustu zábavy při tvoření vašich originálních galerií!

Přidat komentář