CEWE Fotolab
Dárek od srdce na počkání na jedné ze 49 prodejen FOTOLAB v ČR.

Fotodárky od srdce na počkání

Odskočte si během dne do jedné ze 49 prodejen FOTOLAB v České republice. Fotodárek s vlastní fotografií pro svou drahou polovičku můžete mít do několika minut.

Dárek od srdce na počkání na jedné ze 49 prodejen FOTOLAB v ČR.

Přání nebo fotografie v rámečku

Klasika, která potěší snad každého a nikdy neztratí na svém kouzlu. Přání s vlastní fotografií nebo fotografie v zajímavém rámečku. Stačí na místě vybrat jakoukoli svou fotografii (z paměťové karty fotoaparátu, USB flash disku nebo klidně i z mobilu), připojit k fotokiosku, zvolit formát fotografie podle velikosti rámečku (v případě přání připsat text) a tisknout.

Přání s vlastní fotografií.

Kalendář z vlastních fotografií

Fotokalendář sklidí doma určitě také úspěch. Pokud máte 13 fotografií, tak není důvod váhat. Sami si zvolíte počáteční měsíc kalendáře (například únor nebo březen), což je velice praktické vzhledem k tomu, že je už únor. Vše je ve vaší režii. Kalendář pak s pomocí na prodejně snadno zkompletujete.

Kalendář s vlastní fotografií.

Zápisník s vlastní fotkou

Hledáte dárek, který bude nosit obdarovaný pořád u sebe? Zápisník s fotografií na přední straně je ideální na poznámky do práce i do školy. Jeho plusem je možnost kdykoli fotografii vytáhnout a vyměnit za jinou. Stačí přijít na prodejnu, vytisknout fotografii, zvolit barvu notesu a za pár minut ho můžete darovat.

Zápisník s vlastní fotografií.

Co potřebujete k vytvoření dárku na počkání?

  1. Fotografie na paměťové kartě, USB flash disku, v telefonu nebo fotoaparátu.
  2. 5 minut času na návštěvu jedné z našich prodejen a vytvoření dárku. Déle to pravděpodobně nezabere.
  3. A to je vše. Případné rady, nápady a pomoc s vytvořením dárku vám poskytnou naši odborní prodejci přímo na prodejnách FOTOLAB. Seznam prodejen.

Pokud byste raději darovali fotoaparát, kameru, objektiv nebo třeba brašnu a vůbec si nevíte rady – nezoufejte. S výběrem vám pomohou naši kolegové přímo na prodejně.

Vybrat dopředu si můžete na našem eshopu.

Přidat komentář