CEWE Fotolab
cewe fotoobraz, fotoobrazy, obraz

DIY: Zeď plná vzpomínek z CEWE FOTOOBRAZŮ

Také máte doma prázdnou stěnu a nevíte co s ní? Nebo už máte stěnu plnou fotek, ale chtělo by to svěží vánek a novou inspiraci? Vyberte si jakýkoliv CEWE FOTOOBRAZ  – ať už v rámu nebo jako plátno – u nás vše sestavíte jednoduše a za pár minut.

Sestavte si třeba vše se zimními motivy, které pak na jaře vyměníte. Fotkami z daného ročního období krásně podpoříte pohodovou rodinnou atmosféru a připomenete si zážitky z minulých let.

Co k tomu potřebujete?

Hlavní jsou fotoobrazy různých velikostí, jako jsou např. na obrázku:

  • 3x černý rám Confetti s paspartou 20 x 30 cm (různé typy rámů najdete tady)
  • 3x černý rám Confetti s paspartou 30 x 45 cm
  • 1x čtvercový rám s paspartou 20 x 20 cm
  • 1x stříbrný rám Unique 40 x 60 cm
  • 1x Foto na plátno 40 x 60 cm
  • hřebíky nebo šroubky (záleží na tloušťce stěny)
  • oblíbené motivy, které se hodí k rámu

Jak na to?

  1. Vyberte si svůj oblíbený motiv (z vlastního archivu fotek, nebo se inspirujte na internetu různými moderními designy, motivačními citáty či hláškami) a objednejte. Vše sestavíte snadno a rychle online. Nabízíme různé možnosti rámování i zavěšení.
  2. Jakmile vám přijdou obrazy, začíná ta kreativnější část. Teď je jen a jen na vás, jak stěna bude vypadat. Zda se vám líbí uspořádání jako v galerii, přesné geometrické uspořádání, a nebo volný, mírně chaotický styl.

    TIP: Položte si obrazy na zem, kde s nimi můžete pohybovat, jak se vám zlíbí, a najděte perfektní uspořádání. 

Díky této výzdobě si každý den připomenete krásné vzpomínky, které jste prožili se svými nejbližšími a slibujeme vám, že pokaždé, když projdete okolo, tak se pousmějete a zavzpomínáte si. Obzvlášť nostalgicky zapůsobí, když zarámujete hodně starou fotku, na kterou už všichni dávno zapomněli.

Zaplňte tak svůj domov vzpomínkami. V nabídce najdete spoustu rámů, kterými vše doladíte. Vše záleží jen na vás, pusťte se do toho.

Nezapomeňte se s námi na Instagramu podělit o originální nápady, které jste vytvořili s našimi CEWE FOTOOBRAZY. Dílo potom označte hashtagem #cewecz, ty nejlepší výtvory vybereme a obdarujeme malým překvapením.

Přidat komentář