CEWE Fotolab
Denisa a Viktor a CEWE FOTOKNIHA

Denisa & Viktor: Toto jsou vzpomínky na naši svatbu

„Naši knihu si nejčastěji prohlížíme při rodinných událostech a kdykoliv si chceme zavzpomínat na náš svatební den. Nejvíc nás baví její dostupnost a jednoduchá manipulace. Stačí sáhnout do knihovny, otevřít a vzpomínat,“ říká Denisa.

Naše první setkání

„Protože jsme se seznámili v létě, pozval jsem Denisu na první rande na koupaliště, kde jsme byli celé odpoledne,“ vzpomíná Viktor. Oba si okamžitě padli do oka a rozuměli si natolik, že už spolu zůstali. „Čím jsme se tehdy okouzlili? Určitě to nebyla jedna věc, ale souhrn všech vlastností, které tvořili celkový dojem. A samozřejmě přitažlivost mezi námi,“ doplňuje Denisa.

Denisa a Viktor a CEWE FOTOKNIHA, digitální fotografie, česká svatba
Tištěné fotografie Denisy a Viktore.

Během třinácti a půl roku spolu zažili nespočet krásných momentů, které mají zachycené v podobě tištěných fotografi. Čas od času prožili i těžší chvíle, které je třeba ustát a jít dál. „Nejvíce si na sobě vážíme, že máme v životě stejné hodnoty, a že se na sebe můžeme spolehnout a důvěřovat si. Víme, že za každé situace tu budeme jeden pro druhého, ať se děje cokoliv,“ shodují se.

Denisa a Viktor a CEWE FOTOKNIHA, digitální fotografie, česká svatba

Pohádková svatba

Denisa a Viktor a CEWE FOTOKNIHA

Denisa s Viktorem se zasnoubili na dovolené u moře. Šli na večeři do brazilské restaurace a poté se prošli podél pláže, kde Viki požádal o ruku. Svatba pro ně byla logickým dalším krokem po dlouholetém vztahu. „Chtěli jsme, aby náš velký den byl v metropolitním stylu, aby ladil se svatebními prostory. Nejvíce pro nás byla však důležitá atmosféra v relaxačním duchu,“ vysvětluje Denisa. Svatbu si moc užili. Protože měli jasnou představu, jak má jejich den D vypadat, nepotřebovali svatebního koordinátora. Vše bylo přesně tak, jak to chtěli mít a jak si to oba vysnili. Celou svatbu zaznamenal svatební fotograf a také kameraman.

Svatební CEWE FOTOKNIHA je výjimečná vzpomínka

„Jsme strašně rádi, že jsou naše fotografie zhmotněné do opravdové tištěné knihy ve velkém formátu XXL, aby jen tak někde nezapadly. CEWE FOTOKNIHA je opravdu výjimečná vzpomínka na náš výjimečný den.“

Denisa a Viktor a CEWE FOTOKNIHA Denisa a Viktor a CEWE FOTOKNIHA Denisa a Viktor a CEWE FOTOKNIHA

Pokud se i vy děláte přípravy na tu vaši pohádkovou svatbu, tak přejeme hodně štěstí a zdraví do dalších společných let a ať vám tento výjimečný den navždy připomínají osobní fotografie a vaše svatební CEWE FOTOKNIHA.

Více o CEWE FOTOKNIZE 

Přidat komentář