CEWE Fotolab
detail, čtverec,fotografie

Tipy, co s fotkami z mobilu: čtverce jsou IN!

Máte krásné fotografie v mobilu? Váš Instagram je plný povedených snímků? Nenechávejte své fotky jen v digitální podobě. Říká se, že opravdová a hodnotná fotografie je ta, kterou můžete držet v ruce. Čtvercové fotky měly a mají své kouzlo – my čtverce přímo milujeme a na následujících řádcích vám ukážeme, co se z nich dá vytvořit.

Už od dob středoformátových fotoaparátů a svitkových filmů má čtvercový formát své nadšené obdivovatele. S nástupem Instagramu se focení do čtverce stalo každodenní záležitostí mnoha z nás. Tak proč nechat vaše výtvory jen v útrobách Instagramu? 🙂

Možností je celá řada

Protože milujeme čtverce, umíme formát 1:1 pořádně využít. Je toho tolik, že nebudete vědět, který udělat dřív. Pojďte se nechat inspirovat, jak s nimi naložit.

CEWE FOTOKNIHA XL

CEWE FOTOKNIHA, fotokniha, editor, program.

Fotokniha XL o rozměrech 30x30cm je ideální formát pro sestavení knihy s vlastními fotkami. Díky čtvercovému formátu se fotky o poměru 1:1 umisťují úplně samy.

Stáhnout objednací program CEWE Fotosvět a vyzkoušet fotoknihu XL

CEWE FOTOKNIHA  čtvercová

Tenhle formát fotoknihy je vlastně identický jako fotokniha XL, jen je menší a to o rozměru 21x21cm. Rozhodně ji to ale neubírá na kvalitě zpracování a když zvolíte fotopapír v matu nebo lesku, bude vaše fotokniha naprosto dokonalá.

CEWE fotokniha, fotokniha, 21x21cm

Čtvercovou fotoknihu můžete dostat s 5 různými typy papíru a to: digitální tisk, digitální tisk ve vysokém lesku, premium mat, lesklý fotopapír, matný fotopapír nebo fotopapír premium mat.

Stáhnout objednací program CEWE Fotosvět a vyzkoušet fotoknihu čtvercovou

Square Prints

Originální, neotřelé…to jsou Art Prints a součástí této fotorodinky jsou i čtvercové Square Prints. A jako dárek nebo výzdoba bytu naprosto dokonalé. Vytvořte jedinečné dílo pomocí originálních designů, klipartů a textů. Jaké zvolíte rozvržení, zadní stranu i barvu záleží čistě na vás.

ART PRINTS

Tyto karty o gramáži 300gr/m² dodáváme v praktickém formátu 12,7 x 12,7 cm v sadách po 16, 24 nebo 32 kusech vždy v designové krabičce.

Vytvořit a objednat originální Square Prints

Plakáty

plakát, plakáty

Plakáty sou v podstatě velkofromátové fotky, nevyvolávají se ovšem ve vývojce, ale tisknou se na dvanáctibarevné tiskárně. Díky tomu dostanete fotografii té nejvyšší kvality.

Plakáty vám dodáme od nejmenší 20x20cm až po úctyhodných 150x150cm.

Vyzkoušet a objednat ze široké nabídky plakátů

CEWE FOTOOBRAZY

Naše fotoobrazy, které vznikají v naší profesionální fotolaboratoři mají vynikající kvalitu, dlouholetou záruku a samozřejmostí je i ruční výroba. Pojďme se společně podívat, jaké typy mohou zkrášlit váš domov.

cewe fotoobraz, fotoobraz, obraz
  • Foto na plátno

Kromě standartních rozměrů umíme i ty čtvercové a to od nejmenší velikosti 30 x 30 cm až po tu největší 140 x 140cm – to už je úctyhodný rozměr, co říkáte?fotoobraz, na plátno

Menší rozměry fotoobrazů se napínají na rám o tloušťce 2cm, ty rozměrnější pak na stabilní rám o tloušťce 4cm.

Vytvořit foto na plátno

  • Foto na plastové desce 

Vaše fotografie vytištěná přímo na plastovou desku o síle 5mm. A díky vysoce kvalitnímu 7 barevnému UV tisku se budete moci kochat nádhernými barvami napořád.

foto na plastové desce

Foto na plastové desce umíme ve čtvercích od 30 x 30cm po 100 x 100cm.

Vyzkoušet foto na plastové desce

  • Foto na hliníkové desce

Tento typ obrazu je jako stvořen pro prezentaci vašich nejpovedenějších fotek. Je složený ze 2 hliníkových desek a plastového jádra. cewe fotoobraz, na hliníkové desce,

Nejmenší rozměr, který umíme je 20 x 20cm až po rozměrných 90 x 90cm.

Objednat unikátní foto na hliníkové desce

  • Foto na dřevě

Fotoobraz vytištěný přímo na dřevo. Přirozená struktura dodá vaší fotce neobyčejný rozměr a čtvercový formát na dřevě je prostě nejvíc! foto na dřevě, detail fota na dřevě

Foto na dřevě je možné objednat v poměru stran 1:1 ve formátech 20×20 cm, 40×40 cm,60×60 cm a 80×80 cm.

Objednat rustikální foto na dřevo

Přání

Přání k narozeninám…kdy jste jej naposled dostali? Nebo poslali? Skutečné přání nebo pozvánka, ne ty poslané mailem nebo zprávou z mobilu, více zahřeje u srdce, nemyslíte? A čtverec dodá přání pořádné grády!

přání, blahopřání

Jednostranný nebo oboustranný tisk s velkým výběrem designů – to je přání o velikosti 14×14 cm. Sadu 10 přání dostanete i s bílými obálkami, v kterých je můžete rozeslat příbuzným a přátelům.

Vyzkoušet skládací přání o velikosti 14 x 14 cm

CEWE FOTOKNIHA Pure

V neposlední řadě i naše cool fotokniha Pure, kterou vytvoříte během pár minut přímo z mobilu. Stačí stáhnout appku a hurá na to.

Stačí vám k tomu 22 fotek a navíc ji dostanete v parádním obalu.

Více informací o vytvoření a stažení CEWE FOTOKNIHY Pure

Je toho opravdu spousta, co z takového formátu můžete mít, že ano? Máte chuť si něco vytvořit? Nedivíme se, protože čtverec je prostě IN!

Přidat komentář