CEWE Fotolab

Co oceníte v programu na sestavení fotoproduktů?

Jak sestavit a objednat fotoprodukty? V online aplikaci na webu, v mobilní aplikaci pro telefony a tablety nebo v našem šikovném programu. Jaké jsou jeho největší vychytávky a přednosti? To jsme pro vás sepsali…

Program na přípravu a objednání fotoproduktů najdete ke stažení na našich stránkách www.fotolab.cz. Program je v plné verzi zcela zdarma. Po tom, co si ho stáhnete do počítače, ho můžete používat i bez připojení k internetu, takže kdykoli a kdekoli.

Program na sestavení fotoproduktů

Spousta funkcí a prvků

Jeho výhodou je velké množství funkcí a kreativních prvků, které oceníte zejména při tvorbě CEWE FOTOKNIHY, ale i jiných fotoproduktů, např. kalendáře.

Zvláště s ořezovými rámečky fotografií lze doslova čarovat a tvořit fotomontáže jako v některých profesionálních grafických programech jako například tato stránka, která byla vytvořena přímo v našem programu.

Další výhodou je možnost si projekty ukládat, a i třeba po několika letech se k nim vrátit. Hlavně u tvorby CEWE FOTOKNIHY oceníte průběžné ukládání, jelikož na knize většinou pracujeme delší čas.

Práce na více projektech naráz? Žádný velký problém

Také je možné pracovat na více projektech najednou. Uložený projekt jednoduše vyberte ze svého počítače dle obrázku:

A pokračujete v práci tam, kde jste minule přestali. Jednoduché, že?

Vytáhnout starý projekt a aktualizovat o nové fotky

Zajisté také časem uvítáte možnost otevřít si vaše staré knihy, kalendáře a další projekty, které můžete jednoduše aktualizovat. V podstatě můžete svůj starší výtvor použít jako šablonu pro nový. Stačí vzít nové fotografie, připsat aktuální texty a máte hotovo.

Tento postup je vhodný například pro kalendáře. Jeden rok si vytvoříte vzorový kalendář, se kterým si dáte práci, zadáte svátky a narozeniny rodiny a přátel. Další roky stačí tento vzorový kalendář znovu otevřít a vyměnit u něj pouze fotografie.

 

Vaše poznámky budou v kalendáři použity a automaticky se umístí na správné dny v týdnu s ohledem na přestupný rok.

Prostředí a nastavení si můžete přizpůsobit

Neméně zajímavou výhodou je možnost nastavení programu tak, aby se nám s ním dobře pracovalo. Velmi důležitou funkcí je postup při vkládání fotografií. Je možné, zachovat určitou velikost rámečku – pak bude fotografie oříznuta na velikost zvolené šablony.

Při volbě „Změnit pole pro fotografii“ zůstane fotografie v originální velikosti a nedojde k žádnému výřezu. Tato nastavení si můžete zvolit dle momentální potřeby.

Výhody sestavení a objednání online 

Svůj fotoprodukt si také můžete sestavit online přímo na webu FOTOLAB.cz. Tento způsob má tu výhodu, že můžete tvořit v podstatě z jakéhokoli zařízení odkudkoli, jste-li připojeni k internetu. Na náš web můžete jít přes počítač, tablet i mobilní telefon a rychle a jednoduše objednat fotografie, fotodárky, ale i trochu složitější fotoprodukty, jako je CEWE FOTOKNIHA.

Pro chytré telefony a tablety máme rovněž aplikaci, která je zdarma ke stažení zde.

Shrnutí

Při použití našeho programu se může každý jeho uživatel stát kreativním tvůrcem jakéhokoliv fotoproduktu. Možnosti jsou obrovské.

Program je zcela intuitivní a jeho používání zvládne každý běžný uživatel počítače.

Nevíte si s něčím rady? Zkontaktujte naše zákaznické centrum zde.

Tip na závěr

Pokud byste potřebovali práci s programem důkladně a v klidu vysvětlit, nabízíme vám možnost zúčastnit se našeho online kurzu z pohodlí domova. Více informací.

Lze se na něj přihlásit každý týden zcela zdarma a ještě jako odměnu dostanete 200 Kč poukaz na vaši novou CEWE FOTOKNIHU.

Naučíme vás používat všechny funkce a navíc dostanete spoustu tipů a nápadu, jak tyto funkce aplikovat k vytvoření originálních stránek CEWE FOTOKNIHY.

Přidat komentář