CEWE Fotolab
program, cewe foosvět, pc, úprava, editace

Chcete se naučit něco nového? Vzdělávejte se s námi!

Milujete focení nebo rádi tvoříte? A zároveň prahnete po nových vědomostech a poznatcích z oboru? V tom případě jste na správném místě! Pro kreativce máme online kurzy pro tvorbu z vlastních fotografií a pro milovníky focení fotografický pořad Spoušť s Michaelem Jurákem.

Na CEWE webinářích vás naučíme pracovat jak vkládat fotografie , jak kreativně pracovat s textem, jak vytvářet barevné a ořezové rámečky fotografií a spoustu dalších tvůrčích funkcí.
A v online fotografickém pořadu Spoušť, který vede produktový specialista a fotograf Michael Jurák se dozvíte vše o focení od úplných základů, tématického focení až po výběr vhodné fototechniky.

program, cewe foosvět, pc, úprava, editace

CEWE webinář – tvorba z vlastních fotografií

Vyzkoušejte CEWE webinář a naučíte se kreativně sestavovat CEWE FOTOKNIHYdalší fotoprodukty v našem objednacím programu. Vyberte termín a kurz, který vám nejvíce vyhovuje a přihlašte se na našem webu. Kurzy jsou zcela zdarma a jako dárek za účast dostanete poukaz na fotoknihu v hodnotě 200 Kč.

Online kurz není nijak dlouhý, trvá kolem 20 minut a pokud se budete chtít v průběhu na něco zeptat, stačí napsat do chatu a lektorky vám rády odpoví na vaše dotazy.

webinář

I pro ty, kteří jsou v našem softwaru už trochu zběhlejší, máme termíny kurzů pro pokročilé, kde jistě najdou něco, co ještě nevyzkoušeli. Na webu najdete aktuální termíny, které jsou vypsané vždy na měsíc dopředu. Kurzy probíhají jednou týdně a na červen jsou vypsány 3 termíny:

  • 1.6. od 17:00 – Kreativní funkce
  • 18.6. od 18:30 – Jak na CEWE FOTOKNIHU pro pokročilé
  • 22.6. od 17:00 – Použití parciálních laků, tvarování fotografií

Žádné extra vybavení nepotřebujete, stačí vám k tomu jen počítač, stažený software CEWE Fotosvět a 20 minut vašeho času.

Máme online kurz i pro milovníky focení

Pro všechny, kteří milují focení, chtějí se dozvědět nové poznatky z oboru a rádi se nechají inspirovat, jsme připravili online kurz s jedinečným názvem Spoušť, kterým provází produktový specialista a především vášnivý fotograf Michael Jurák.

Na online kurz Spoušť s Mikem se můžete mrknout zdarma na našem Youtube kanále. Doba trvání je kolem jedné hodiny.

Těšit se můžete na zajímavé hosty

Mimo různých fotografických témat, které vám Michael Jurák podrobně vysvětlí, se můžete těšit na zajímavé hosty z fotografického oboruprofesionální fotografy nebo zástupce výrobců fotografické techniky.

Fotografové, kteří náš online fotokurz už navštívili patří třeba @František Konopa, @Petr Bambousek, @Marek Musil. nebo @Jana Kupčáková, která se stala jednou z měsíčních vítězů loňského ročníku CEWE Photo Award.

Fotosoutěž - česká měsíční vítězka CEWE Photo Award Jana Kupčáková

Rozhovor s jednou z celkem pěti loňských měsíčních výherců z České republiky Janou Kupčákovou si můžete přečíst v tomto článku.

Nový ročník největší fotografické soutěže CEWE Photo Award nedávno začal a hraje se o ceny v celkové hodnotě 250.000 EUR. Navíc společnost CEWE za každou přihlášenou fotografii věnuje 10 centů na SOS dětské vesničky po celém světě.

Červnové termíny Spouště

Každý díl je věnovaný jednomu fotografickému tématu. Mezi ty, které jsme již stihli probrat patří třeba ovládání fotoparátu, clona nebo čas. Všechny již odvysílané Spouště si můžete samozřejmě pustit zpětně na našem YT kanále.

  • 2.6. Základy ovládání fotoparátu
  • 9.6. Nejlepší objektiv na světě
  • 16.6. Světlo kreativně (hostem bude @Petr Jan Juračka)
  • 23.6. Fotíme mobilem (hostem bude @Jan Šibík)
  • 30.6. Fotíme na cestách (hostem bude @Jakub Vágner)

A kdo jen trochu zná našeho produktového specialitu a fotografa Michaela Juráka, ví, že je odborník na svém místě, že focení je jeho vášeň a dokáže o něm poutavě mluvit hodiny. Proto se u sledování rozhodně nudit nebudete a ještě se toho z fotografického oboru spoustu dozvíte.

Michael Jurák

Čtěte také: SPOUŠŤ NOVÝ ONLINE MAGAZÍN O FOCENÍ A FOTOTECHNICE

Přidat komentář