CEWE Fotolab
rodina, léto, dovolená

Vytvořte si originální CEWE FOTOKNIHU z dovolené a letních výletů

Spoustu vzpomínek v podobě fotografií z letošní dovolené, výletů s kamarády nebo rodinou je třeba zachovat a fotokniha je ideální způsob, jak je mít napořád u sebe. A protože každému vyhovuje jiný formát, máme jich na výběr hned několik.

Formát pro každou příležitost

Máme formáty pro každou příležitost – vytvořit můžete velkoformátovou fotoknihu XL z vaší dovolené po Česku, menší fotoknihu kompakt panorama jako dárek pro kamarády, s kterými jste strávili letošní léto nebo čtvercovou fotoknihu pro prarodiče, u kterých jste s dětmi chodili na procházky po lese 🙂

fotokniha, cewefotokniha, formáty
Formáty CEWE FOTOKNIHY

CEWE FOTOKNIHA Mini

Mini – digitální tisk fotoknihy v malém rozměru 15 x 11 cm. Ideální jako dárek pro kamarády nebo svatební hosty vjako vzpomínku na skvělé chvíle s vámi. Objednat můžete fotoknihu s 26 až 74 stranami.

CEWE FOTOKNIHA mini

CEWE FOTOKNIHA Malá

Malá – další z rodiny menších fotoknih. Praktický „kabelkový“ formát 14 x 13 cm se sešitovou vazbou můžete mít kdykoliv u sebe.

CEWE FOTOKNIHA malá

CEWE FOTOKNIHA kompakt panorama

Kompakt panoramapanoramatický formát o rozměrech cca 19 x 15 cm je dalším praktickým typem fotoknihy. Vytvořit fotoknihu můžete ze 3 typů vazby a 6 typů papíru.

fotokniha, kompakt panorama, léto, dovolená cewe fotokniha
CEWE FOTOKNIHA kompakt panorama

CEWE FOTOKNIHA čtvercová

Čtvercová – tato čtvercová fotokniha o rozměru 21 x 21 cm je skvělým typem pro fotky z dovolené nebo letních výletů. Skvěle v ní totiž komponují jak fotky na výšku, tak na šířku.

čtvercová fotokniha, léto, dovolená
CEWE FOTOKNIHA čtvercová

 

CEWE FOTOKNIHA velká A4

Velká A4klasický formát fotoknihy tak akorát do knihovny. Až 98 stran vám nabízí dostatek prostoru pro fotky z letošního léta plného dobrodružství.

cewe fotokniha a4, fotokniha,
CEWE FOTOKNIHA velká A4

CEWE FOTOKNIHA velká A4 panorama

 Velká A4 panorama – panoramatický formát 28 x 21 cm je pro fotky z dovolené jako dělaný. Vytvořte si originální vzpomínku na léto, vybírejte mezi tvrdou nebo měkkou vazbou a 6 druhů papíru.

CEWE FOTOKNIHA velká A4 panorama

CEWE FOTOKNIHA XL

XLčtvercový formát o rozměru 30 x 30 cm nabízí dostatek prostoru pro vaše letní fotky i dostatek prostoru pro doprovodné texty. Vytvořte si originální vzpomínku, ke které se budete rádi vracet.

CEWE FOTOKNIHA XL

CEWE FOTOKNIHA XXL panorama

 XXL panoramanejvětší formát fotoknihy 42 x 30 cm s až 178 stranami udělá z vašich fotek jedinečnou perlu vaší knihovny plnou jedinečných vzpomínek z cestování po Česku nebo dovolené u moře.

CEWE FOTOKNIHA XXL panorama

CEWE FOTOKNIHA XXL na výšku

XXL na výškufotokniha s rozměry 28 x 36 cm je pro fotky z dovolené vynikající volbou, ale stejně dobře poslouží i jako krásná vzpomínka na svatební den nebo jako kronika vaší rodiny.

CEWE FOTOKNIHA XXL na výšku

CEWE FOTOKNIHA dětská

 CEWE FOTOKNIHA Dětská máme fotoknihu i pro ty nejmenší. Krásně strávené léto s vaším miminkem v této fotoknize mu ho bude připomínat kdykoli během hraní. Samozřejmě zdravotně nezávadné a se zaoblenými hranami.

CEWE FOTOKNIHA dětská

 

CEWE FOTOKNIHA Pure

CEWE FOTOKNIHA Puresestavení fotoknihy přímo z mobilu kdykoliv a kdekoliv – na dovolené, na služební cestě, doma z obýváku, prostě odkudkoliv. Stačí vám k tomu 22 fotek, 10 minut času a je hotovo. Navíc ve stylovém obalu.

CEWE FOTOKNIHA Pure

Jak objednat CEWE FOTOKNIHU?

Objednání CEWE FOTOKNIHY je tak snadné a pohodlné, že zábavnější už to být ani nemůže. Vytvoříte a objednáte si ji pomocí našeho programu CEWE FOTOSVĚT, který je zcela zdarma ke stažení na našich stránkách.

úprava, hps, program, cewe fotosvět, počítač
  • asistent pro rychlé sestavení
  • možnost uložení rozpracované fotoknihy
  • velký výběr designů, šablon, klipartů a fontů písma
  • editor fotografií přímo v programu
  • hotové šablony – dovolená, svatba, narození miminka a další
  • 100% garance spokojenosti

Objednat můžete i z mobilu

Objednat CEWE FOTOKNIHU můžete i pomocí naší mobilní aplikace, která je ke stažení na našem webu nebo přímo v Google play a App Store. Aplikace je intuitivní a jednoduchá, práci na fotoknize si můžete i uložit a pak se k tvorbě kdykoliv vrátit. A pokud se vám nebude chtít nebo nemáte času nazbyt, i aplikace nabízí možnost využití asistenta, který fotoknihu sestaví za vás.

Letní soutěž Cestuj s CEWE po Česku

Celé léto probíhala fotografická soutěž Cestuj s CEWE po Česku, do které jste mohli přihlásit své fotografie z dovolených a cest po Česku. Vybrat z tolika krásných fotek tři vítězné, nebylo vůbec jednoduché, ale povedlo se. Největší fotografická soutěž léta Cestuj s CEWE po Česku zná své vítěze – její výsledky najdete na cewe.cz/cestuj-s-cewe.

Přidat komentář