CEWE Fotolab
Adventní kalendáře s vlastní fotkou a čokoládovými pralinkami jsou tu!

Adventní kalendáře s vlastní fotkou a čokoládovými pralinkami jsou tu!

Znáte to. Podzim je tu, a tak už všichni v duchu přemýšlíme nad tím, že se pomalu ale jistě blíží Vánoce. Co se na ně letos připravit v předstihu? Představujeme adventní kalendář s vlastní fotkou.

Čokoládový adventní kalendář kinder®

adventní kalendář kinder

Každoročně jeden z nejoblíbenějších adventních kalendářů u našich zákazníků. Tohle je sázka na jistotu. Malý dárek pro každý den skrytý pod vaší oblíbenou fotkou a jako bonus si můžete vychutnat čokoládku kinder®. Těšení na Vánoce je tak mnohem příjemnější.

Více zde 

Prémiový adventní kalendář s FERRERO pralinkami

Adventní kalendář Ferrero

Raffaello, FERRERO Küsschen a FERRERO Rocher – oblíbené pralinky jsou schované pod jednotlivými dvířky kalendáře. Oblíbená fotka na titulní straně a kvalitní pralinky značky FERRERO v každém okénku.

Více zde 

Adventní kalendář s překvapením od kinder® – NOVINKA

Adventní kalendář s kinder vajíčky

Které dítě nemiluje kinder vajíčka, že? Tenhle adventní kalendář bude bomba nejen pro všechny děti. Několikanásobná radost za každými dvířky. Exkluzivní kalendář s vaší fotografií na titulní straně ukrývá 11x kinder® vajíčko, 5x kinder® Schokolade mini, 4x kinder® Bueno mini, 4x kinder® Schoko Bons. To všechno ve formátu XXL na šířku – 48 x 36 cm.

Více zde 

Fotografie za každým okénkem
Adventní kalendář s fotkou

Bez čokolády, ale s velkou láskou. Za všemi okénky osobně navrženého kalendáře se schovává poklad, který probudí mnoho předešlých vzpomínek. Stačí rozevřít okénko a obdarovaný uvidí vámi vybranou fotografii.

Více zde 

Deluxe kalendář s prémiovým zpracováním i kvalitními pralinkami

Adventní kalendář s vlastní fotkou deluxe

Krásné prémiové zpracování povrchu, atypický rozevírací formát, velký rozměr a kvalitní pralinky Ferrero dělají z DELUXE adventního kalendáře králem mezi adventními kalendáři. Pokud chcete obdarovanému vyrazit dech a ohromit, tak jasná volba!

Více zde

Adventní kalendář pro vlastní náplň s překvapením, které si můžete sami vymyslet

Adventní kalendář pro vlastní náplň od CEWE

Oblíbený krém, balzám na rty, čokoládka, minilahvička s oblíbeným nápojem nebo hračka. Tenhle kreativní adventní kalendář s vlastní fotkou na titulce vás bude bavit. A ještě víc obdarovaného – ten si otevře každý den v prosince až do Vánoc okénko s novým překvapením. Co bude uvnitř je jen ve vaší režii.

Více zde 

TIP: Objednávejte také na jakékoli ze 49 podejen CEWE FOTOLAB v České republice přímo na červeném CEWE FOTOKIOSKU. Přehled prodejen najdete zde.

Přidat komentář